Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj15.01.2009, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu: İntoradaki Giriş Yazısını Nasıl Kaldırabılrıız

sLm arkadaslar baslıkdan anlasılacaqı qıbı introdakı giriş yazısını nasıl kaldırabılırız yardımlarınız ıcın tşk ederm sımdıden..
Mesaj15.01.2009, 18:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

• Sayfalarımı Değiştir'e gidiyoruz.
• En alttan Yeni Sayfa Ekle diyoruz.
• Burda Resim Ekle/Düzenle'ye basıyoruz.
• Açılan pencerede Resim Bilgisi sekmesine resmin konumunu (url'sini) yazıyoruz. Kenar değerini 0 (sıfır) veriyoruz. Böylece resim etrafındaki maviliği kaldırmış oluyoruz.
• Daha sonra Köprü sekmesine geliyoruz ve resme tıklandığında sitenizin hangi sayfasına girilmesi gerektiğini belirtiyoruz; örneğin sitenizin ana sayfasını.
• Bütün bu aşamalardan sonra sol üstte yer alan KAYNAK butonuna basıyoruz ve kodu alarak Ekstraları değiştir'e gidiyoruz. Eğer Intromuz aktif değilse aktif ediyoruz ve düzenlemek için tekrar burda da KAYNAK butonuna basıyoruz. Az önce almış olduğumuz resim kodunu buraya yapıştırıyoruz.
• Ancak hala Giriş Butonunu kaybetmiş değiliz. Bunun içinde aşağıdaki kodu da ekleyerek kaydedip çıkıyoruz.
Kod:
<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>
Not : Kaynak Hackerfriend
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj15.01.2009, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

butondan önceki metin kutusuna sağ üst köşeden kaynak tıkla ve bu kodu papıştırıp kaydet.

Kod:
<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>
Mesaj15.01.2009, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

cunobag yazmış:
butondan önceki metin kutusuna sağ üst köşeden kaynak tıkla ve bu kodu papıştırıp kaydet.

Kod:
<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>


Hocam Tesekurler Very Happy Very Happy

______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj15.01.2009, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>
 bu kodu yapıstırıp bıtmıyor mu ve sag ust kose derken nereyı soluorsunuz..
Mesaj15.01.2009, 19:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

renkli-dunyalar yazmış:
Kod:
<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>
 bu kodu yapıstırıp bıtmıyor mu ve sag ust kose derken nereyı soluorsunuz..


editör kodu tanıması için kaynak butonuna basmak gerekir . bu nedenle size sag üst tarafta bulunan kaynak butonuna basılması gerekdigi belirtildi...
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj15.01.2009, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam saolun yapdım arkadaslar tşk ederm....
Mesaj15.01.2009, 20:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Rica Ederiz.
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu