Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.01.2009, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu: tablo

selam arkadaşlar ben bir şeyi tablo içine almak istiyorum

örn : 3 5 tane oyunu tablo içine alıcam ole durucak otekı turlu kötü gözüküyor ünkü bunu nasıl yapıcam bir arkaşdaş anlatırsa iyi olur[ görsel daha iyi olur ]
______________

Mesaj17.01.2009, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadasım Tablo Olustururken Tüm Kalınlıklarını 0 Derece Yap Ve Kaydet Bu Kadar.
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj17.01.2009, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj17.01.2009, 16:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bir tablonun içine oyunu nasıl koyucam
______________

Mesaj17.01.2009, 16:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

heddefoyun yazmış:
ben bir tablonun içine oyunu nasıl koyucam


Editörden tablo ekleye tıklayın. Önünüze çeşitli seçenekler çıkacaktır.
Tablonuzun dış ayarlarını yapın.
Sonra kaynak butonuna basın. Tablonun html kodu önünüze çıkacaktır.
Tablo kodunun içinde <td>&nbsp;</td> tagı görüceksiniz.Gördüğünüz gibi tagların arasın da '' &nbsp; '' gibi harfler var. O harfleri silin ve istediğiniz kodu yapıştırın.
Kaydedin.
Mesaj17.01.2009, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

tşkler bunu soruyorum Razz
______________

Mesaj17.01.2009, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ask-nett yazmış:





Buyur Wink

______________
Mesaj17.01.2009, 19:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadas Sorunu Halletmiş Zaten Daha Dikkatli Olalım.
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj17.01.2009, 20:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

halletmiştim ama olsun teşekkürler... Smile
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu