Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.01.2009, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Mause İmlecinin Yanında Yazı

Arkadaşlar İce Blue formatındaki sitemde
http://sandiklibastepeio.meb.k12.tr/ bu sitedeki gibi mause imlecinin yanıda yaz ıyapabiliyormuyuz.. Yardımcı olursanız sevnirim..

______________
Mesaj19.01.2009, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<script type="text/javascript">
 
/*
Simple Image Trail script- By JavaScriptKit.com
Visit http://www.javascriptkit.com for this script and more
This notice must stay intact
.
*/
 
var trailimage=["RESİMİN URLSI BURAYA", RESİMİN GENİŞLİĞİ, RESİMİN YÜKSEKLİĞİ] //image path, plus width and height
var offsetfrommouse=[10,-20] //image x,y offsets from cursor position in pixels. Enter 0,0 for no offset
var displayduration=0 //duration in seconds image should remain visible. 0 for always.
 
if (document.getElementById || document.all)
document.write('<div id="trailimageid" style="position:absolute;visibility:visible;left:0px;top:0px;width:1px;height:1px"><img src="'+trailimage[0]+'" border="0" width="'+trailimage[1]+'px" height="'+trailimage[2]+'px"></div>')
 
function gettrailobj(){
if (document.getElementById)
return document.getElementById("trailimageid").style
else if (document.all)
return document.all.trailimagid.style
}
 
function truebody(){
return (!window.opera && document.compatMode && document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}
 
function hidetrail(){
gettrailobj().visibility="hidden"
document.onmousemove=""
 
}
 
function followmouse(e){
var xcoord=offsetfrommouse[0]
var ycoord=offsetfrommouse[1]
if (typeof e != "undefined"){
xcoord+=e.pageX
ycoord+=e.pageY
}
else if (typeof window.event !="undefined"){
xcoord+=truebody().scrollLeft+event.clientX
ycoord+=truebody().scrollTop+event.clientY
}
var docwidth=document.all? truebody().scrollLeft+truebody().clientWidth : pageXOffset+window.innerWidth-15
var docheight=document.all? Math.max(truebody().scrollHeight, truebody().clientHeight) : Math.max(document.body.offsetHeight, window.innerHeight)
if (xcoord+trailimage[1]+3>docwidth || ycoord+trailimage[2]> docheight)
gettrailobj().display="none"
else
gettrailobj().display=""
gettrailobj().left=xcoord+"px"
gettrailobj().top=ycoord+"px"
}
 
document.onmousemove=followmouse
 
if (displayduration>0)
setTimeout("hidetrail()", displayduration*1000)
 
</script>

______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj20.01.2009, 19:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hocam ilgine teşekkür ederim.. Ama bu kodu nereye koymalıyım.. Tekrar teşekkür ededirm..
______________
Mesaj20.01.2009, 19:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın üzerindeki yazıya
______________
Mesaj20.01.2009, 19:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

sandiklimesem yazmış:
Hocam ilgine teşekkür ederim.. Ama bu kodu nereye koymalıyım.. Tekrar teşekkür ededirm..


Arrow tasarım ayarları
Arrow gelişmiş ayarlar

Arrow 1. ekstra kutunun içeriği (sağ): yada tasarım üzerindeki yazı alanına Wink
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj20.01.2009, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

=["RESİMİN URLSI BURAYA", RESİMİN GENİŞLİĞİ, RESİMİN YÜKSEKLİĞİ]

Bu kısıma yazıyımı yazacağım acaba...
______________
Mesaj20.01.2009, 19:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

sandiklimesem yazmış:
=["RESİMİN URLSI BURAYA", RESİMİN GENİŞLİĞİ, RESİMİN YÜKSEKLİĞİ]

Bu kısıma yazıyımı yazacağım acaba...

RESİMİN URLSI BURAYA
yazan yere resmin url adresini ekleyeceksiniz.
resmi url esini alma
Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=30895

RESİMİN GENİŞLİĞİ, RESİMİN YÜKSEKLİĞİ

yazan yerede resmin boyutlarını belirtceksiniz...
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj20.01.2009, 19:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hocam ben maus la beraber yazacağımı yazı dolaşsın istiyorum.. Örneğini verdiğim sitededki gibi.. İlgine ve yardımına ayrıca teşekkür ederim..
______________
Mesaj20.01.2009, 20:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

sandiklimesem yazmış:
Hocam ben maus la beraber yazacağımı yazı dolaşsın istiyorum.. Örneğini verdiğim sitededki gibi.. İlgine ve yardımına ayrıca teşekkür ederim..


Kod:
<script language="JavaScript">
<!-- Ripple Text 
 
msg='****WWW.BULDUNYA.TR.GG**** ';
font='Verdana,Arial';
size=2; // 1-7 only!
color='#ff33ff';
speed=0.5;
 
//Alter nothing past here!!
ns=(document.layers);
ie=(document.all);
msg=msg.split('');
n=msg.length;
a=size*10;
ymouse=0;
xmouse=0;
scrll=0;
props="<font face="+font+" size="+size+" color="+color+">";
if (ns){
for (i=0; i < n; i++)
document.write('<layer name="nsmsg'+i+'" top=0 left=0 height='+a+' width='+a+'><center>'+props+msg[i]+'</font></center></layer>');
}
if (ie){
document.write('<div id="outer" style="position:absolute;top:0px;left:0px"><div style="position:relative">');
for (i=0; i < n; i++)
document.write('<div id="iemsg" style="position:absolute;top:0px;left:0;height:'+a+';width:'+a+';text-align:center">'+props+msg[i]+'</font></div>');
document.write('</div></div>');
}
(ns)?window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE):0;
function Mouse(evnt){
ymouse = (ns)?evnt.pageY+20-(window.pageYOffset):event.y+20;
xmouse = (ns)?evnt.pageX+20:event.x+20;
}
(ns)?window.onMouseMove=Mouse:document.onmousemove=Mouse;
y=new Array();
x=new Array();
Y=new Array();
X=new Array();
for (i=0; i < n; i++){
y[i]=0;
x[i]=0;
Y[i]=0;
X[i]=0;
}
function assign(){
if (ie) outer.style.top=document.body.scrollTop;
for (i=0; i < n; i++){
 var d=(ns)?document.layers['nsmsg'+i]:iemsg[i].style;
 d.top=y[i]+scrll;
 d.left=x[i]+(i*(a/2));
 }
}
function ripple(){
scrll=(ns)?window.pageYOffset:0;
y[0]=Math.round(Y[0]+=((ymouse)-Y[0])*speed);
x[0]=Math.round(X[0]+=((xmouse)-X[0])*speed);
for (var i=1; i < n; i++){
y[i]=Math.round(Y[i]+=(y[i-1]-Y[i])*speed);
x[i]=Math.round(X[i]+=(x[i-1]-X[i])*speed);
}
assign();
setTimeout('ripple()',10);
}
if (ns||ie)window.onload=ripple;
// -->
</script>

______________
HARCANIYORSUN... AMA BUNUN FARKINDA DEĞİLSİN..
Mesaj21.01.2009, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buldunya hocam eline emeğine sağlık. Sizin kodlarla yaptım çok teşekkürler.. Yanlız sanırım mozillada açtığımda sitemi bu özellik olmuyo ie de açtıımda oluyo...
______________
Mesaj21.01.2009, 18:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

sandiklimesem yazmış:
Buldunya hocam eline emeğine sağlık. Sizin kodlarla yaptım çok teşekkürler.. Yanlız sanırım mozillada açtığımda sitemi bu özellik olmuyo ie de açtıımda oluyo...


MoziLLa Firefox tarayıcısı bazı "javascript"leri göstermeyebilir.
______________
Arkamdan Konuşanlar, Arkamda Takılmaya Devam Etsin !
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu