Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj21.01.2009, 00:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Sayfa Yönlendirme Kodu Varmı

Merhaba Arkadaşlar Ben Bir intro Koyacağım Yalnız Giriş Butonu Felan İstemiyorum Buraya KAdarını Yaptım Yalnız Sayfayı Otomatik Yönlendirme Kodu Varmı Bildiğiniz Geçerli Bazılarını Denedim Olmadı Question
Mesaj21.01.2009, 07:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Giriş Butonunu Kaybetmek İstiyorsan


Kod:
<style type="text/css">
input {visibility:hidden;}
</style>



Yönlendirme Kodu

Kod:
</body></html></style><style type="text/css">

 
input {visibility:hidden;} </style>
<meta content="2;url=http://kurtassportesisleri.tr.gg/Ana-Sayfa.htm" http-equiv="refresh" />



İyi Eğlenceler Wink
______________
Mesaj10.02.2009, 11:33 (UTC)    
Mesaj konusu: ??????????????????

süreyi nasıl belirliyoruz peki ?[/b]
Mesaj10.02.2009, 11:37 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

<meta http-equiv="refresh" content="5;url=https://www.personal.kent.edu/forward.html">

5 saniye oluyor.
Mesaj13.02.2009, 03:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: s.a

toplistkod yazmış:
<meta http-equiv="refresh" content="5;url=https://www.personal.kent.edu/forward.html">

5 saniye oluyor.


SEN CEVAP YAZMADAN ONCE KODU KURCALADIM ZATEN Very Happy

AMA TEŞEKKUR EDERIM YINEDE.


Very Happy Mr. Green Very Happy Mr. Green Very Happy
Mesaj13.02.2009, 05:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ??????????????????

nogrannostal yazmış:
süreyi nasıl belirliyoruz peki ?[/b]

o halde bu mesajını göndermeden önce kurcalasaydın en son gönderdiğin mesajıda göndermek zahmetinde kalmazdın...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu