Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj21.01.2009, 05:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Anasayfam Temanın Altında Çıkıyor

Kendi editlediğim ccs temasında, sayfalarımı değiştirden eklediğim anasayfamdaki içerikler temanın altında çıkıyor...

indirdiğim temanın kodlarını üst,alt ve ccs kodu bölümüne yerleştirdim...başka bir işlem uygulamadım...Temanın siteye yansıyan görüntüsünde bi problem yok ancak belirttiğim gibi önceki normal tasarımımda çıkan anasayfa içeriklerim bunda üst kısımda ortalanmış olarak çıkmıyor..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Mesaj21.01.2009, 08:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}
Mesaj21.01.2009, 12:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Tasarım Üzeri ve Altı olarak ayırdığınız kodda
<div id="content"> kodundan
</div></div> koduna kadar olan kısmı silin
İyi EğLenceLer..
______________
...
Mesaj21.01.2009, 15:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

O kodu ccs kodunu eklerken başına eklemiştim zaten :/ Problem başka bi yerde sanırsam
Mesaj21.01.2009, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba

sitenin tasarimin üstünde veya altinda
suna benzer kodlar olmasi gerekir
tipa tip aynisi olmiyabilir ama content degerleriyle oynamisindir

Kod:
  </div>
   <!-- end #content -->
      <!-- end #sidebar -->
   <div style="clear: both;"> </div>

<div id="content"><meta content="Soft Lite ScriptWorx 4.0" name="Generator" /><style type="text/css">


yani demek istedigim su kesin sen bu content iceren kodlarin bazilarini yanlislikla silmisin bu kodlardan bir virgülü bile silersen sitenin´orta alan icerik tablosunun yeri bozulur

yapman gereken tasarimi aldigin yerden tasarimi tekrar düzenlemen
kodaki hatayi bulup duzeltmek senin icin daha zor olur

iyi forumlar
______________
Mesaj21.01.2009, 16:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

17canakkale yazmış:
O kodu ccs kodunu eklerken başına eklemiştim zaten :/ Problem başka bi yerde sanırsam


Merhaba
Sanırım size sorunu anlatamadım Sitenize Tasarim Üstü Ve Tasarim Altı Olarak Eklediğiniz Kodda;

Welcome to temper These templates are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License.temper is a free, tableless, W3C-compliant web design layout by Template World. This template has been tested and proven compatible with all major browser environments and operating systems. You are free to modify the design to suit your tastes in any way you like.

We only ask you to not remove "Design by Template World" and the link http:/ /www.templateworld.com from the footer of the template.
Read More Blandit ultricies urna velit congue ligula sed vulputate urna
Turpis eu tortor ut quis quam


Böyle Bir yazı bulunmakta bunu silmeden içeriğinizin yeri düzelmez..
İyi EğLenceLer..
______________
...
Mesaj21.01.2009, 17:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarim kent hayir alakasi yok Smile kodu ayirirken content derecesiyle oynamis
senin dedigin dogru onlari silmesi gerekiyor ama sorunu o degildi tasarimin altina kayiyodu kutu simdi bakarsan düzelmis ama yinede o yazilar var Wink
kodlari bana Ô.m gönderdi baktim ben
______________
Mesaj21.01.2009, 17:36 (UTC)    
Mesaj konusu: OK

Çok teşekkür ederim.Sorun ortadan kalktı..Gerekli ayarlamaları ben yapacam sonra... Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu