Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.01.2009, 02:13 (UTC)    
Mesaj konusu: LÜTFEN YARDIM

ARKADAŞLAR ARKAPILAN MÜZİĞİNİN SADECE ANA SAYFAMDA ÇALMASINI İSTİYORUM MÜZİK URLSİNİ KENDİM VERECEM BANA ÇALIŞIR BİR VAZİYETTE BİR KOD VEREBİLİRMİSİNİZ. TEŞEKKÜRLER
Mesaj22.01.2009, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

gizli medya player ile yapabilirsiniz
url adresini koddaki yerine yerleştirin
anasayfaya ekleyin


Kod:
<object id="WindowsMediaPlayer1" style="WIDTH: 108px; HEIGHT: 1px" height="1" width="108" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6">
<param value="MP3 URLSİ BURAYA" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="14.37061" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="1" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="50" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="invisible" name="uiMode" />
<param value="0" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="-1" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="" name="captioningID" />
<param value="0" name="enableErrorDialogs" />
<param value="2858" name="_cx" />
<param value="26" name="_cy" /></object>


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj22.01.2009, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

yukarıdaki kodu tavsiye etmem
tek bir tarayıca hitap ediyor

kendi yazdığım kodları tavsiye ediyorum
yazım kurallarına uygun olarak yaptım ve hem ie hemde ff içindir bu.
Kod:

<object id="MediaPlayer1" width="310" height="278" classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902"
standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject" style="visibility:hidden">
<param name="FileName" value="d.mp3">
<param name="animationatStart" value="false">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" Name="MediaPlayer" src="d.mp3" AutoStart="true" ShowStatusBar="0" volume="-1" HEIGHT="278" WIDTH="310" style="visibility:hidden"></embed></object>
Mesaj22.01.2009, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

hatırlatma:
d.mp3 yazdığım yerlere çalacak şarkı adresini yazman yeterlidir.
Mesaj25.01.2009, 01:50 (UTC)    
Mesaj konusu: teşekkürler

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Mesaj25.01.2009, 05:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

cok tesekker ederiz yardimlarininiz icin sayanizde bütün sorunlari cözdüm google den haric bitürlü sitemi kaydemiyorum Crying or Very sad
Mesaj25.01.2009, 06:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://google.com.tr/intl/tr/add_url.html buradan kayıt et
en az 6 gün sonra en fazla 3 hafta içerisinde onaylanır
meta taglarını aktive etmeyi unutma (extralardan)
Mesaj25.01.2009, 09:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

rica ederiz
googleye kayıt için inceleyin
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25681

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu