Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.01.2009, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu: adminler moderatorler ne is?

Ben bedava sitem com un musterisiyim uyesiyim son zamanlarda gormekteyimki sitesinin reklamini aleni yapanlar in mesajlari silinmezken ben kod verdigim anda kodlarim siliniyor bahanede kodlar ayni baslikta paylasilmali.Bu konunun alt tarafindaki sitene reklam vermek istiyosan tikla yada turkiyenin kod sitesi olacagiz diyenlerin mesajlari buz gibi duruyor adam mi kayiriyorsunuz? Sizi Almanyadaki merkezinize almanca sikayet ediyorum kisisel bir gareziniz varsa bilelim kevinxx
Sitemi silmek icin bahane aramayin gerekirse ben kendimde silerim iyice adam kayirilan bir ortam oldu neden bedava sitem com da degil hata basiretsiz en ufak bir yetki aldimi hava ya giren adam kayiran yoneticilerde hodri meydan!!!!
______________
Mesaj23.01.2009, 18:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

1- Önce sakin olup forum kurallarını okuyacaksın,kurallara uyacaksın.
2- HTML bölümü kod paylaşım alanı değildir,HTML konusunda yardım isteyen kullanıcılara yardım etme bölümüdür,kodlar sabit başlıkta paylaşılır.
3- Aleni site reklamı yapanlar veya bu bölümde kod paylaşımı yapanlar önce banlanır ardınden devam ederse sitesi silinir.
4- Her yere her şekilde şikayet edebilirsin.Kurallarımız vce yaptırımlarımız açıktır.
5- Burada hiçkimse hiçkimseye kişisel garez duymaz.
6- Basiretsiz dediğiniz kişiler aylardır gönüllü olarak senin gibilerin kahrını çeken moderatörlerimiz ve yardımsever kullanıcılarımzıdır,hepsine özür borcun var.

İyi günler.
Mesaj23.01.2009, 18:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Özür dileme basiretini ve erdemini gösteremeyen biri basiretten söz etmesin lütfen !!!!

Konu kilit,süresiz ban.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu