Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.01.2009, 22:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkaplan, Menu, Intro, Site Ortalamak Hakkında ?

arkadaşlar ben bu site işlerinde yeniyim lütfen yardım edin şimdi ben sizden birkaç şey öğrenmek istiyorum

1-arkaplan kodunu nereye yapıştırcaz
2-menüyü nasıl taşıyacağız nerelere taşıyabiliriz
3-flash intro yapıcam ama bilgiğim bi program yok bi program öneririmisiniz
4-sitemi nasıl tam ortalayabilirim
5- siteme arkaplan kodu ekliyorum ama arkaplan eklenmiyor
6-diğer tasarımlardaki gibi css tasarımına nasıl sağ tarafa kutucuklar ekliyebiliriz lütfen bana yardımcı olucak bir site veya resimli anlatım verirmisiniz lütfen YARDIMMMMMM

Düzenleme : ironarchives
Başlıklarınızı Konunuzu Özetleyecek Şekilde Açınız.


En son volkanisik tarafından 26.01.2009 23:12:58 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj27.01.2009, 01:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba

1 arkaplan kodunu tasarim ayarlari gelismis ayarlar tasarimin ustundeki kutuya ekliyeceksin Wink

2 menüyü tasiman icin tasarim ayarlarindan ya t-s üstü veya alti bu iki kutunun birisinin icindedir menü kodlari eyer digelim css tasarimi kullaniyorsun ve menün dikey sekilde ve tablolu menu ve sol tarafta buldugun kodu editörden anasyafa yeni sayfa ekle ve kaynak butonuna tikliyarak kodu ekleyip yine kaynak butonuna tiklarsan tablo menü karsina cikar menü uzerinde sag tus tikliyorsun ve tablo özeliklerini seciyorsun orda sag alt kösede hizalama diye bir kutu var ordan sag sol veya orta diye seciyorsun ve kodu yine tasarimin ustu veya altina ekliyorsun;)

3 flash intro yapmak istiyormusun yeni oldugun icin sana bu programi önerebilirim Flash Effect Maker Pro 3.5 kolay flash intro efektleri yapabilirsin ha kendine göre a dan z ye flash olusturmak istiyorsan marcomedya (flash)programini kullanman gerekiyor ama onu kullanmak biraz zor

4 siteni ortalamak istiyormusun buyur sana kodu dostum

Kod:
<style type="text/css">
<!--
html, body {
text-align: center;
}
-->
</style>


5 sitenin arkaplan eklemen icin söyle yapiyorsun

Kod:
<style type="text/css">
<!--
body{background-image:url(RESMİN URL'Sİ BURAYA YAZILACAK);background-attachment: fixed}
-->
</style>


resmin urlsi buraya yazilacak yazan yere baslik resmin urlsini ekliyorsun ve tasarim ayarlari gelismis ayarlardan tasarimin en ustune ekliyorsun Wink

6 css tasarimda sag tarafa kutu eklemen icin ostedigin kutuyu tablo icine aliyorsun ve tablo ozeliklerinden hizalandirmayi sag tarafa ayarliyorsun ve tasarim ayarlarindan uygun yere kodu ekliyorsun Wink

kolay gelsin

uA1905uA@
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu