Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj27.01.2009, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu: bakarsanız sevinirim?

sitemin altındakı bosluu nasıl gıderırım?
______________
Mesaj27.01.2009, 17:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ekledigin Kodlardan Kaynaklanıyor SOn EKledigin Kodları Bir Kaldır.
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj27.01.2009, 17:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

düzeldi ama bu eklediklerim ekleyemezmiyim Idea
______________
Mesaj27.01.2009, 17:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodların İçinde Düzgün Olmayan Bir Şey Var Hangi Koddan Kaynaklanıyormuş.
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj27.01.2009, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<div style="position: absolute; top: 505px; left: 128px; background: concolor; width: 183px; height: 1600px"><img src="http://www.paylaskiresim.com/images/wj916obnfc.png" alt="http://www.paylaskiresim.com/images/wj916obnfc.png" /><br />
<a href="mailto:sekmen( at )ailesi.net"><img border="0" src="http://www.paylaskiresim.com/images/436rjo3buy.png" alt="http://www.paylaskiresim.com/images/436rjo3buy.png" /></a></div>


kod bu iletişim için?
______________
Mesaj27.01.2009, 17:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şunu Dene Onun Yerine
Kod:
<div style="position: absolute; top: 50px; left: 128px; background: concolor; width: 183px; height: 1600px"><img src="http://www.paylaskiresim.com/images/wj916obnfc.png" alt="http://www.paylaskiresim.com/images/wj916obnfc.png" /><br />
<a href="mailto:sekmen( at )ailesi.net"><img border="0" src="http://www.paylaskiresim.com/images/436rjo3buy.png" alt="http://www.paylaskiresim.com/images/436rjo3buy.png" /></a></div>

______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj27.01.2009, 17:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<div style="position: absolute; top: [size=18]50[/size]px; left: 128px; background: concolor; width: 183px; height: 1600px"><img src="http://www.paylaskiresim.com/images/wj916obnfc.png" alt="http://www.paylaskiresim.com/images/wj916obnfc.png" /><br />
<a href="mailto:sekmen( at )ailesi.net"><img border="0" src="http://www.paylaskiresim.com/images/436rjo3buy.png" alt="http://www.paylaskiresim.com/images/436rjo3buy.png" /></a></div>



50 yerıne 505 yapınca altta bosluk oluyor? 50 oluncada menü üstte kalıyor?
______________
Mesaj27.01.2009, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam çözdüm 1600 yerıne 1000 yaptım oldu
______________
Mesaj27.01.2009, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bak Arkadasım 50 Yaptım Bosluk Azaldı Şimdi Dahada Kucultucem Bosluk Olmıyacak.


Kod:
<div style="position: absolute; top: [size=18]15[/size]px; left: 128px; background: concolor; width: 183px; height: 1600px"><img src="http://www.paylaskiresim.com/images/wj916obnfc.png" alt="http://www.paylaskiresim.com/images/wj916obnfc.png" /><br />
<a href="mailto:sekmen( at )ailesi.net"><img border="0" src="http://www.paylaskiresim.com/images/436rjo3buy.png" alt="http://www.paylaskiresim.com/images/436rjo3buy.png" /></a></div>
Bu Kodu Ekle
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj27.01.2009, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

15 olunca yukarda kalıo orayı 505 yaptım 1600 yazan yerı 1000 yaptım duseldı tesekkurler genede
______________
Mesaj27.01.2009, 18:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne Mutlu Sana Wink
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu