Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.01.2009, 15:40 (UTC)    
Mesaj konusu: sınavın 10 kuralı

1. Dersler, özel dizayn edilmiş eşit düzey sınıflarda “yüz yüze” işlenmektedir. Bu nedenle her öğrenci derse AKTİF olarak katılır. Anlamadığı konuyu sorar, kendisine yöneltilen sorulara cevap verir.

2. Konular bir zincirin halkası gibi birbiriyle bağlantılı olarak anlatıldığından, öğrenci mazeretsiz olarak derslere geç gelemez ve devamsızlık yapamaz. Öğrenci devamsızlıkları, aynı gün İNTERNET ya da SMS yolu ile öğrencinin velisine bildirilir. Devamsızlıkta ısrar edenlerin kaydı silinir.

3. Derslerin daha iyi anlaşılabilmesi ve anlaşılamayan konunun tekrarı için ders ve etüt saatleri özellikle FAZLA tutulmuştur. Bu nedenle öğrenci “Konuyu anlamadım, eksiğim var.” gibi mazeretlerle çalışmayı bırakamaz. Eksiklerini ek derslerde ve etütlerde tamamlar.

4. Her öğrenciye, öğretim kadrosu tarafından hazırlanan Sınav Dergisi Dershaneleri’nin dergi ve kitap gibi gerekli yayınları ÜCRETSİZ olarak verilmektedir. Öğrenci, bu yayınları düzenli olarak takip eder ve ilgili derslerde yanında bulundurur.

5. Eğitim-öğretim etkinliği, dergi ve kitap yazarı DENEYİMLİ bir öğretim kadrosu tarafından yürütülmektedir. Öğrenci, her zaman yardım alabileceği öğretmenleriyle sevgi ve saygı çerçevesinde diyalog kurar; sınıf ve ders düzenini bozan davranışlarda bulunamaz.
6. Öğrencilere, öğretmenlerin derslerde verdikleri ödevlerin dışında, yönetim tarafından denetlenecek ÖDEV KİTAPÇIKLARI da verilecektir. Öğrenci, tüm ödevlerini zamanında yapar. Ödev yapmayan öğrencinin velisi haberdar edilir.

7. Öğrenci, haftalık ders programından ayrı olarak dershane yönetimi uygun gördüğünde (örneğin, okuldaki yazılı sınav notlarının yükseltilmesi için) hem ders öğretmenlerinin, hem de etüt öğretmenlerinin vereceği “birebir ve grup ETÜT”lerine mutlaka katılır.


8. Haftanın bir günü denemeler için ayrılmıştır. Dönem boyunca ÖSS için 24+Ek, OKS için 12+Ek sınav uygulanacaktır. Öğrenci bunlara mutlaka girer ve sonuçlarına göre verilecek ek ödevleri aksatamaz. (Sınav sonuçları, veliye de bildirilir.)

9. Rehberlik hizmetleri, profesyonel rehberlik uzmanlarından oluşan bir ekiple bilimsel olarak yürütülmektedir. Öğrenci, REHBERLİK çalışmalarına katılır ve rehberlik servisinin önerilerini dikkate alır. Ayrıca rehberlik servisinin, öğrencinin başarısını artırmak için her ay düzenlediği görüşmelere veli mutlaka gelir.

10. Öğrenci, derse girdiğinde cep telefonunu kapatır. Derslerde, sınavlarda, kütüphanelerde cep telefonuyla oyun oynayamaz, konuşamaz ve mesajlaşamaz. Aynı zamanda DERS SAATLERİNDE, koridorda ve kantinde dolaşamaz, gürültü yapamaz ve sigara içemez.



SİZİN İÇİN ARAŞTIRDIM!!! Wink


En son dua-edelim tarafından 28.01.2009 17:23:58 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj28.01.2009, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkür Ederız... Mr. Green
______________



Mesaj28.01.2009, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe yazmış:
Teşekkür Ederız... Mr. Green



Neresi Komik Question
Mesaj28.01.2009, 17:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

SİZİN İÇİN ARAŞTIRDIM!!! Bölümü Hosuma Gitti
______________



Mesaj28.01.2009, 18:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe yazmış:
SİZİN İÇİN ARAŞTIRDIM!!! Bölümü Hosuma Gitti



aynen
______________

Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!.Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu