Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj30.01.2009, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu: bedava forumu sitenin içine koymak ?

bedava forumumu sitemdeki sayfanın içine koymak istiyorum.....nasıl yapmam lazım. Sad


En son rapsec tarafından 30.01.2009 21:35:15 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj30.01.2009, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Merhaba,

Öncelikle bunun için ücretsiz forum hizmeti sunan sitelerin birinden bir forum sitesi oluşturacağız. Benim tavsiyem buradaki forum hizmetini kullanmanız. Çünkü yönetim paneli ve kullanımı Türkçe destekli ve tasarım dili PHP.

Benim oluşturduğum forum adresi : http://hackerfriend.forumh.biz

Görüldüğü gibi isim uzun ve akılda kalması zor.

1 • Eğer oluşturmuş olduğunuz forumu başka bir site üzerinden yönetmek istiyorsanız, ki benim tavsiyem bu, forum-siteisminiz.tr.gg şeklinde yeni bir site oluşturunuz.

Örneğin: http://forum-hackerfriend.tr.gg

2 • Oluşturmuş olduğumuz sitenin Tasarım Ayarları'na gidiniz. Burada CSS Design'ı seçiniz. Daha sonra gelişmiş ayarlara gidiniz ve aşağıdaki kodu CSS Kodu kısmına yapıştırınız:

Kodu mouse ile seçip CTRL + C ile kopyalayınız


h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}
#forum {margin-left: auto;margin-right: auto;width: 900px;}


Buradaki width: ... değeri kısmı çok önemli.




3 • Daha sonra Tasarım Üzerindeki Yazı kısmına <div id="forum"> hemen altta bulunan Tasarım Altındaki Yazı kısmına da </div> yazarak KAYDET diyoruz.



4 • Bu aşamadan sonra Sayfalarımı Değiştir diyerek, oluşturmuş olduğumuz yeni sitenin ANA SAYFASINA aşağıdaki kodu yapıştıracağız. Kullanacağımız kod, site içinde site açmaya yarayan iframe (çerçeve) kodu:


Kod içindeki büyük hafle belirttiğim yeri kendinize göre değiştireceksiniz

Kod:
<iframe scrolling="auto" frameborder="0" style="border: medium none ; width: 900px; height: 1280px;" src="ÜCRETSİZFORUMADRESİNİZ"> </iframe>


Yukarıda CSS kodunda belirtmiş olduğumuz width: ... (genişlik) değeri ile iframe kodu içindeki width: ... değeri eşit olmak zorunda. height: ... (yükseklik) değerini mümkün olduğunca büyük tutmaya çalışın. Böylece kaydırma çubuklarından kurtulmuş olursunuz.



Eğer başka bir site üzerinden forumunuzu yönetmek istemiyorsanız sitenizde bir sayfa oluşturun ve yukarıdaki 4. adımı o sayfaya uygulayın. Örneğin http://hackerfriend.tr.gg/forum.htm

Kaynak : hackerfirend.tr.gg

______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj30.01.2009, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yada İframe Şeklinde


Kod:
<iframe name="iframe" src="Sitenin Adresi" width="470" height="470" marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" align="absmiddle" border="0" frameborder="0">


[/code]
______________
Mesaj30.01.2009, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

ÇOK SAOL
Mesaj30.01.2009, 17:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

rapsec yazmış:
ÇOK SAOL


Wink
______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj30.01.2009, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu