Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj30.01.2009, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu: İnternet Explorer Sorunu (sitem ile ilgili)

Sitem opera ve diğer tarayıcılarda düzgün ve hızlı olarak çalışıyor. Yanlız İnternet explorerde sitemin altında kaydırma çubuğu çıkıyor düne kadar bu olay yoktu. Sitemin yoğunlukdan dolayı yavaşlaması sonucunda sitemin fazla kodları silmiştim. Sonra girip baktığımda bu şekilde oldu. Yardımcı olursanız sevinirim.

www.htmlcentre.tr.gg
______________
Mesaj30.01.2009, 20:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

chatboxu kucltmeyı dene
______________
Mesaj30.01.2009, 20:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır onunla bi ilgisi yok.
______________
Mesaj30.01.2009, 20:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

denedinizmide?
______________
Mesaj30.01.2009, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kullandığım Browser Internet Explorer 8 Beta; fakat kaydırma çubuğu çıkmıyor gayet güzel.
______________
Mesaj30.01.2009, 20:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

ie 6 da cıkıyor
______________
Mesaj30.01.2009, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

sekmen-ailesi yazmış:
denedinizmide?


denedim. Önceden bu olay yoktu. Gene eski hale getirmek mümkünse düzeltmek istiyorum ancak 2 saattir kodlar arasında başım döndü.
______________
Mesaj30.01.2009, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şimdi farkına vardım, evimde iki tane bilgisayarım var masaüstü.1. bilgisayarımın ekranı 19 inç, diğeri ise 17 inç.

19 inç olan pc de çıkmıyor; fakat 17 inç olan pc de çıkıyor.Yani monitörle alakası var.
______________
Mesaj30.01.2009, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bizimde 2 pc var. Biri masaüstü.Biri laptop. Bilirsiniz laptopların ekranı küçük baktım ama 2sindede aynı. Bu olay olmadan öncede 2sinde de düzgündü.
______________
Mesaj30.01.2009, 20:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağ taraftaki menüden kaynaklanabilir.
______________
Mesaj30.01.2009, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

orta alanı daraltmayı dene
______________
Mesaj30.01.2009, 20:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Daha önceden hiç bi sorun yoktu kaydırma çubuğu ya da sitem ile ilgili. Ama sitem çok yoğun olduğundan yavaşladı. Fazla kodları silmiştim. Sikdikten sonra bu olay oldu daha dün gece far ettim. Kodu sildiğim zamanda dün akşamdı.
______________
Mesaj30.01.2009, 20:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

sekmen-ailesi yazmış:
orta alanı daraltmayı dene


nasıl daraltabilirim?
______________
Mesaj30.01.2009, 20:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
            <!--
table.edit_main_table{width: 80% !important;}
td.edit_main_tr{width: 80% !important;}
table.edit_second_table{width: 80% !important;}
td.edit_header_full{width: 80% !important;}
td.edit_header_full table{width: 80% !important;}
table.edit_third_table{width: 80% !important;}
td.edit_navi_headbg{width: 15% !important;}
table.edit_rechts_tabelle{width: 80% !important;}
td.edit_rechts_bottom{width: 15% !important;}
td.edit_rechts_cbg{width:80%;}
-->
            </style>




bu kodu bı dene
Mesaj30.01.2009, 20:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu arad kod tasarımın üzerindeki yazıya... Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu