Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj02.02.2009, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaslar bi yardımcı oLuN LütfeN

ya ben sitenin üstüne ablem koymak istiyorum google reklamının altına koymak istiyorum bi yardımci olurmusuNuz
Mesaj02.02.2009, 16:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım ayarları tasarımın üstüne veya tasarımın altına bölümüne kodunuzu ekleyin lütfen
______________




Mesaj02.02.2009, 16:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya oNu yapıyorummmmm sistenin en üstüne koyuyoooo
Mesaj02.02.2009, 16:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşım O Google Reklamlarını Kaldırmazsın.
Tasarımın Üstüne Eklediğin Kodlar Google Reklamlarının Üzerine Çıkar Wink

______________
Google Pagerank Değerimiz 2 Oldu ||
Sizlerin Sayesinde !!


Mesaj02.02.2009, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben kaldırmak istemiyorum kardeş reklamı sadece google reklamının altına bi ablem koymak istiyorum ablemi koyuyorum en üstüne koyuyo ben onu istemiyorum
Mesaj02.02.2009, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş siteye gir bak usteki ablemi ben alta koymak istiyorum onu nası yaparım
Mesaj02.02.2009, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

o kodu al

sitene giriş
tasarım ayarları
tasarımın altındaki yazı alanı

yapıştır Wink
______________

Mesaj02.02.2009, 18:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
<!-- www.piriketseverler.tr.gg -->
<style type="text/css">
<!--
#informationbar{
position: fixed;
left: 0;
width: 100%;
text-indent: 0px;
padding: 12px 0;
background-color:#3D81EE;
border-bottom: 0px solid black;
font: bold 12px Tahoma;
}
* html #informationbar{
position: absolute;
width: expression(document.compatMode=="CSS1Compat"? document.documentElement.clientWidth+"px" : body.clientWidth+"px");
}
-->
</style>

<script type="text/javascript">
function informationbar(){
this.displayfreq="always"
this.content='<a href="javascript:informationbar.close()"><img src="http://img.webme.com/pic/p/piriketseverler/remove.png" style="width: 16px; height: 16px; float: right; border: 0; margin-right: 5px"></a>'
}
informationbar.prototype.setContent=function(data){
this.content=this.content+data
document.write('<div id="informationbar" style="top: -500px">'+this.content+'</div>')
}
informationbar.prototype.animatetoview=function(){
var barinstance=this
if (parseInt(this.barref.style.top)<0){
this.barref.style.top=parseInt(this.barref.style.top)+5+"px"
setTimeout(function(){barinstance.animatetoview()}, 50)
}
else{
if (document.all && !window.XMLHttpRequest)
this.barref.style.setExpression("top", 'document.compatMode=="CSS1Compat"? document.documentElement.scrollTop+"px" : body.scrollTop+"px"')
else
this.barref.style.top=0
}
}
informationbar.close=function(){
document.getElementById("informationbar").style.display="none"
if (this.displayfreq=="session")
document.cookie="infobarshown=1;path=/"
}
informationbar.prototype.setfrequency=function(type){
this.displayfreq=type
}
informationbar.prototype.initialize=function(){
if (this.displayfreq=="session" && document.cookie.indexOf("infobarshown")==-1 || this.displayfreq=="always"){
this.barref=document.getElementById("informationbar")
this.barheight=parseInt(this.barref.offsetHeight)
this.barref.style.top=this.barheight*(-1)+"px"
this.animatetoview()
}
}
window.onunload=function(){
this.barref=null
}
</script>
<script type="text/javascript">
var infobar=new informationbar()
infobar.setContent('www.PiriketSeverler.tr.gg | PiriketSeverler')
//infobar.setfrequency('session') //Uncomment this line to set information bar to only display once per browser session!
infobar.initialize()
</script>
<!-- www.piriketseverler.tr.gg -->

______________
Mesaj02.02.2009, 18:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

www.piriketseverler.tr.gg alıntıtır
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu