Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.02.2009, 13:58 (UTC)    
Mesaj konusu: siteye resim upload etmenin html koduyla ilgili yardım

arkadaslar ben sitemdeki bir sayfaya "resim upload et" koymak istiyorum.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.ben sayfanın içinde olsun istiyorum.yani tasarımın altında veya üstünde değil.yardım ederseniz.sevinirim. bu arada flash tasarımını kullanıyom......
Mesaj03.02.2009, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir pagerank ölçme kodu buldum ve üzerinde açıklama yaptım kodlar birleştirdim güzel bir şey oldu kodu eklemek için

Arrow Sayfalarımı degiştir.
Arrow Herhangi bir sayfa aç
Arrow ve kaynak butonuna basıp kodu ekle




Kod:
<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"><h1 class="title">Google PageRank</h1>
<div class="tabs">&nbsp;</div>
<p><strong>Google PageRank</strong>; Google'ı google yapan teknolojilerden biridir. En genel anlamda, sitelerin pop&uuml;lerliğini &ouml;l&ccedil;mek i&ccedil;in kullanılan algoritma olarak tanımlanabilir. Sitelerin birbirlerine verdikleri linklerin karışık matematiksel işlemlerle hesaplanması ile her <strong>sayfaya</strong> bir PageRank değeri atanır. Farkındaysanız &quot;siteye&quot; kelimesini değil &quot;sayfaya&quot; kelimesini kullandık. Bunun nedeni genel bir yanlış kanıyı d&uuml;zeltmek i&ccedil;indir. PageRank isminden de anlaşılacağı gibi, (WebRank ya da SiteRank değil) aslında tamamen sayfalara puan verir. Genelde en y&uuml;ksek PageRank değerine sahip sayfalar ana sayfa olduğu i&ccedil;in, ana sayfanın PageRank değeri &quot;bu site şu kadar pagerank değerine sahiptir&quot; diye kullanılır. Yazının devamında genel kullanım şekli bizim tarafımızdan da tercih edilecektir. PageRank puanlaması 1'den 10'a kadar olabilir. PageRank'i 10 olan web sitesi olduk&ccedil;a azdır. Sizde sitenizin PageRank değerini &ouml;ğrenmek istiyorsanız aşağıya yazabilirsiniz.&nbsp;<br />
&nbsp;</p>
<div id="results">&nbsp;</div>
<p>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="200" border="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td><iframe style="width: 372px; height: 312px" name="Footer" marginwidth="0" marginheight="0" src="http://www.turkeyrank.com/hizlipageranksorgula/index.html" frameborder="0" width="600" scrolling="no" height="350"></iframe></td>
            <td>&nbsp;</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>
<div class="content"><a class="feed-icon" href="http://www.pageranksitesi.tr.gg"><img title="İ&ccedil;eriği paylaş" height="16" alt="İ&ccedil;eriği paylaş" width="16" src="http://www.turkpagerank.com/misc/feed.png" /></a></div>

______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj03.02.2009, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ancak bunun gibi yapabilirsiniz tr.gg sitelerinde online upload özelliği yoktur
Kod:
<form enctype="multipart/form-data" style="display:inline" method="post" target="_blank" name="userForm" action="http://www.ww64.com/upload"> <table align="center" border="1" bordercolordark="#666666" bordercolorlight="#FFFFFF" cellspacing="0" cellpadding="5"> <tr> <td align="center"><a href="http://www.ww64.com/upload" target="_blank" ><img src="http://www.ww64.com/img/logo-uploader.jpg" alt="MySpace Codes, Myspace Generators, Myspace Graphics" width="230" height="56" border="0" /><br /> </a> <input name="file" type="file" size="15" /> <input type="submit" class="input" value="Upload" name="submit" /><input type=hidden name=action value=u>  <br>  <a href="http://www.ww64.com/upload" style="font-size: 10px; text-decoration:none" target="_blank">Resim uploader!</a></td>  </tr> </table> </form>

yeni sayfa açın kaynak butonuna basıp kaydedin

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj03.02.2009, 14:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok Pardon Yanlış Anladım Kod Bu
Kod:
<span style="border-collapse: separate; color: rgb(102, 102, 102); font-family: 'Trebuchet MS'; font-size: 13px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px;" class="Apple-style-span"><iframe height="450" frameborder="0" width="557" scrolling="no" src="http://www.yukle.tc/web.php"><br></iframe></span>

______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj03.02.2009, 14:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok tşekkür ederim.işime yaradı
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu