Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.02.2009, 13:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Toplist Altta Kalıyo

Herkeze İi Günler...

Siteme Yönlendirme Gibi Olmasın Ama Bi Bakın Topliste Kayıt Altta Kalıyo...

Arrow http://odev-arsivleri.tr.gg/Toplist.htm

Nasıl Düzeltcem Kodunu Bilen Bir Arkadaş Yardım Ederse Sevinirim... Wink

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj06.02.2009, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yardım Edicek Yokmu!!!
______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj06.02.2009, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımınızdan dolayı öle Oluyor
Tabloyu biraz Daha Küçültseniz belki Düzelir Çok geniş olmuş Wink

______________
Mesaj06.02.2009, 13:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-uzman yazmış:
Tasarımınızdan dolayı öle Oluyor
Tabloyu biraz Daha Küçültseniz belki Düzelir Çok geniş olmuş Wink



Onu Denedim Malesef Tablonun İçinde Olmuyo... Crying or Very sad
______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj06.02.2009, 13:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Valla bende Şimdi Anlıyamadım Kanka
kusura bakma Yardım edemıyecem
Crying or Very sad Crying or Very sad

______________
Mesaj06.02.2009, 13:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-uzman yazmış:
Valla bende Şimdi Anlıyamadım Kanka
kusura bakma Yardım edemıyecem
Crying or Very sad Crying or Very sad



Rica Ederim Düşünmen Yeter... Wink

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj06.02.2009, 13:59 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

Kod:
<style type="text/css">
<!--
body {
    background-image: url("arkaplandosyasi.jpg");
    background-attachment: fixed;
}
-->
</style>


buyur bu kodu toplistenin önündeki metin bölümüne ekle
Mesaj06.02.2009, 14:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :)

bilgili-hoca yazmış:
Kod:
<style type="text/css">
<!--
body {
    background-image: url("arkaplandosyasi.jpg");
    background-attachment: fixed;
}
-->
</style>


buyur bu kodu toplistenin önündeki metin bölümüne ekle


Olmadı Kardes... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj06.02.2009, 14:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :)

odev-arsivleri yazmış:
bilgili-hoca yazmış:
Kod:
<style type="text/css">
<!--
body {
    background-image: url("arkaplandosyasi.jpg");
    background-attachment: fixed;
}
-->
</style>


buyur bu kodu toplistenin önündeki metin bölümüne ekle


Olmadı Kardes... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

bak ben sana ayarlıyıp bütün kodu gönderim sen yapıştır.biraz bekle ayarlıyım.
Mesaj06.02.2009, 14:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :)

bilgili-hoca yazmış:
odev-arsivleri yazmış:
bilgili-hoca yazmış:
Kod:
<style type="text/css">
<!--
body {
    background-image: url("arkaplandosyasi.jpg");
    background-attachment: fixed;
}
-->
</style>


buyur bu kodu toplistenin önündeki metin bölümüne ekle


Olmadı Kardes... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

bak ben sana ayarlıyıp bütün kodu gönderim sen yapıştır.biraz bekle ayarlıyım.


Tamam İlginiz İçin Teşekkürler... Wink
______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj06.02.2009, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

tabloyu ayır toplist üstü toplist altı diye Smile
______________
Mesaj06.02.2009, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu: :(

sen bana o tablonun tüm html kodunu versene.
Mesaj06.02.2009, 14:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

yolumuzdevrimyolu yazmış:
tabloyu ayır toplist üstü toplist altı diye Smile


Kardes Burda İstek İstiyoruz Senin Yaptığında... Mad
______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj06.02.2009, 14:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

odev-arsivleri yazmış:
yolumuzdevrimyolu yazmış:
tabloyu ayır toplist üstü toplist altı diye Smile


Kardes Burda İstek İstiyoruz Senin Yaptığında... Mad


Bende nasıl yapacagını söylüyorum iste...
______________
Mesaj06.02.2009, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :(

bilgili-hoca yazmış:
sen bana o tablonun tüm html kodunu versene.


Al Kardes Toplistin Önündeki Kod...

Kod:
<style type="text/css">
<!--
body {
    background-image: url("arkaplandosyasi.jpg");
    background-attachment: fixed;
}
-->
</style><table height="178" cellspacing="1" cellpadding="1" width="956" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td><img class="" alt="" src="http://img.webme.com/pic/o/odev-arsivleri/banpittoplist.png" /></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<br />
<table style="width: 963px; height: 600px" cellspacing="1" cellpadding="1" width="963" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td valign="top" bordercolor="#ff9900" bgcolor="#cccccc">
            <div align="center">
            <div style="z-index: 9; visibility: visible" align="center"><font color="#ff0000" size="6"><font color="#000000"><font color="#ff0000">Duyuru</font><br />
            <font size="4">Sitemizin Toplisti Geri Açılmıştır...<br />
            <br />
            İyi Hİtler Dileriz...</font><br />
            <br />
            <font size="4">Banneriniz Yok İse<br />
            <br />
            <table height="31" cellspacing="1" cellpadding="1" width="88" border="1">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td><img id="TB_Image" height="31" alt="" width="88" src="http://img.webme.com/pic/o/odev-arsivleri/1568.gif" /></td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            <br />
            Kodu;<br />
            <br />
            <table height="31" cellspacing="1" cellpadding="1" width="88" border="1">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td><a href="http://img.webme.com/pic/o/odev-arsivleri/1568.gif"><font color="#000000">http://img.webme.com/pic/o/odev-arsivleri/1568.gif</font></a></td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </font></font></font></div>
            </div>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu