Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.02.2009, 03:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Arka plan müziği sadece bir sayfada nasıl çalabiliriz?

ARKA PLAN MÜZİĞİMİN SADECE BİR SAYFADA ÇALMASINI İSTİYORUM FAKAT HER SAYFADA ÇALIYOR BUNU NASIL HALLEDEBİLİRİZ???
Mesaj09.02.2009, 06:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

sayfalarımı düzenle bölümünde, müzik kodunu hangi sayfanda çalmasını istiyorsan o sayfaya ekle.
Mesaj09.02.2009, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

gizli medya player kodunda url adresini yazın istediğiniz sayfaya kaynak butonuna basıp ekleyin
Kod:
<object id="WindowsMediaPlayer1" style="WIDTH: 108px; HEIGHT: 1px" height="1" width="108" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6">
<param value="MP3 URLSİ BURAYA" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="14.37061" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="1" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="50" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="invisible" name="uiMode" />
<param value="0" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="-1" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="" name="captioningID" />
<param value="0" name="enableErrorDialogs" />
<param value="2858" name="_cx" />
<param value="26" name="_cy" /></object>


iyi çalışmalar Wink
______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj12.02.2009, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

denedim ama olmuyor sayfada sadece o kod yazıyor lütfen yarımlarınızı beliyorum sevgililer gününe kadar bitirmem lazım bunu Sad
Mesaj12.02.2009, 19:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitenize giriş
ayarlar
profesyönel ayarlar
html editörü gösterilmesin mi seçeneğini boş bırakın
sayfaları değiştir
yeni sayfa ekle
kodu kaynak butonuna basıp ekleyin

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Mesaj13.02.2009, 05:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim yazdığım kodları kullanmanı öneririm:
böylece tüm tarayıcılarda mediaplayer çalışacaktır...
Alıntı:
<object id="MediaPlayer1" width="310" height="278" classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902"
standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject" style="display:none">
<param name="FileName" value="DOSYA URL">
<param name="animationatStart" value="false">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" Name="MediaPlayer" src="DOSYA URL" AutoStart="true" ShowStatusBar="0" volume="-1" HEIGHT="278" WIDTH="310" style="display:none"></embed></object>
Mesaj13.02.2009, 07:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

webkoloji yazmış:
benim yazdığım kodları kullanmanı öneririm:
böylece tüm tarayıcılarda mediaplayer çalışacaktır...
Alıntı:
<object id="MediaPlayer1" width="310" height="278" classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902"
standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject" style="display:none">
<param name="FileName" value="DOSYA URL">
<param name="animationatStart" value="false">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" Name="MediaPlayer" src="DOSYA URL" AutoStart="true" ShowStatusBar="0" volume="-1" HEIGHT="278" WIDTH="310" style="display:none"></embed></object>
Mesaj13.02.2009, 07:24 (UTC)    
Mesaj konusu: ...........

Teşekkürlerrr
Mesaj15.02.2009, 02:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

kayserininenzekisinifi yazmış:
http://www.sourceradix.com/page42.html
webkoloji yazmış:
benim yazdığım kodları kullanmanı öneririm:
böylece tüm tarayıcılarda mediaplayer çalışacaktır...
Alıntı:
<object id="MediaPlayer1" width="310" height="278" classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902"
standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject" style="display:none">
<param name="FileName" value="DOSYA URL">
<param name="animationatStart" value="false">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" Name="MediaPlayer" src="DOSYA URL" AutoStart="true" ShowStatusBar="0" volume="-1" HEIGHT="278" WIDTH="310" style="display:none"></embed></object>

durmadan neden aynı linki gönderip duruyorsun?
Mesaj25.02.2009, 08:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize tşk ederim sağolun
Mesaj25.02.2009, 14:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

senicokseviyorumhatice yazmış:
Arkadaşlar ilginizden dolayı hepinize tşk ederim sağolun
Mesaj25.02.2009, 18:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

saraybahcesi yazmış:
gizli medya player kodunda url adresini yazın istediğiniz sayfaya kaynak butonuna basıp ekleyin
Kod:
<object id="WindowsMediaPlayer1" style="WIDTH: 108px; HEIGHT: 1px" height="1" width="108" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6">
<param value="MP3 URLSİ BURAYA" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="14.37061" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="1" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="50" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="invisible" name="uiMode" />
<param value="0" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="-1" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="" name="captioningID" />
<param value="0" name="enableErrorDialogs" />
<param value="2858" name="_cx" />
<param value="26" name="_cy" /></object>


iyi çalışmalar Wink



TEŞERKKÜRLER
Mesaj25.02.2009, 19:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

rica ederim

iyi çalışmalar Wink

______________
DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu