Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.02.2009, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Site başlığı yazısı

Sitemin başlığındaki yazıyı gizlemem lazım nasıl yapabilirim??
______________
Mesaj09.02.2009, 09:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

hangisini?
Mesaj09.02.2009, 09:34 (UTC)    
Mesaj konusu: başlk

Başlık resminin üstünde çıkan yazıyı kaldırmak istemiyorum sadece gizleme kodu lazım site tanıtımı var ya tr.gg video falan yazıyo
______________
Mesaj09.02.2009, 09:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

<td valign="top" background="http://img.webme.com/pic/v/vidyolog/header.bmp"> burayı diyorsun sanırım (banneri)

bunun bir class'ı olsaydı yok edebilirdim ama class atanmamış o yüzden bir şey yapamam.
üzerini kapatabilirim yeni bir bannerle ama boşu boşuna siteyi yavşlatmış olurum buseferde...
Mesaj09.02.2009, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

ayarlara gir site adı yazan yerdekilerin yerine 1 boşluk bırak kayıt et..
______________
Site Online Yardım Şuan Kapalı..
Mesaj09.02.2009, 09:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Bende biliyorum

Bunu bende biliyorum fakat aramalarda etkin olması için onların olması gerekiyor bu yazıyı gizlemem lazım bunun kodu vardı bulamıyorum.O kod lazım bana.
______________
Mesaj09.02.2009, 09:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet bak bu mantıklı bir çözüm
Mesaj09.02.2009, 09:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayarlardan site baslığı yazısını sılıp space tusuna basıp bır bosluk bırakıp kaydete basınız. daha sonra bu verdiğim kodu tasarımın üzerindeki kutuya ekleyiniz.
Kod:
<script language="JavaScript">
<!--
var left=" SOLDAKİ SABİT YAZI ";
var right=" SAGDAKİ SABİT YAZI ";
var msg=" ORTADA KAYAN YAZI ";
var speed=400;
function scroll_title() {
document.title=left+msg+right;
msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
setTimeout("scroll_title()",speed);
}
scroll_title();
// End -->
</script>
Mesaj09.02.2009, 09:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

denemeclub yazmış:
Ayarlardan site baslığı yazısını sılıp space tusuna basıp bır bosluk bırakıp kaydete basınız. daha sonra bu verdiğim kodu tasarımın üzerindeki kutuya ekleyiniz.
Kod:
<script language="JavaScript">
<!--
var left=" SOLDAKİ SABİT YAZI ";
var right=" SAGDAKİ SABİT YAZI ";
var msg=" ORTADA KAYAN YAZI ";
var speed=400;
function scroll_title() {
document.title=left+msg+right;
msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
setTimeout("scroll_title()",speed);
}
scroll_title();
// End -->
</script>


bukadar koda ne gerek var?
Kod:
<script language="JavaScript">
<!--
document.title='sss';
-->
</script>


şimdi ne istediğini anladım
ilk başta mesajını iyi okumadığım için banneri yok etmek istediğini sanmıştım Very Happy
Mesaj09.02.2009, 09:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu arada 'sss' kısmına başlık ne yazmak istiyorsan onu yaz.
Mesaj09.02.2009, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu: PEKİ

Yani ayarlardan silip yazıyı bu koda ekleyip tasarımın üzerine yapıştırcam öylemi ??
______________
Mesaj09.02.2009, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

silmeden ekle ve bir dene...
Mesaj09.02.2009, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu: olmadı

Silmeden olmuyor
______________
Mesaj09.02.2009, 10:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

silipte ekliyeceksin
Mesaj09.02.2009, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu: ok

Aynı işlevi görür herhalde bu kod ??
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu