Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.02.2009, 16:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Anne Sütü Öldürdü!

Ünlü şarkıcının kızı anne sütünden zehirlenip hayata gözlerini yumdu

Eski Vogue modeli ve şarkıcı Natashe Clarke'ın , 3,2 kilogram ağırlığındaki kızı Ava doğduğunda oldukça sağlıklı görünüyordu.

Daily Mail'in haberine göre normal bir hamilelik ve kolay bir doğum geçiren Natasha, doğumdan sonraki gün evine kızı Ava'yla birlikte döndüğünde mutluluktan havalarda uçuyordu. Ama bu cennetteymiş hissinin beklenmedik bir faciaya dönüşeceğini bilmiyordu.

ANNESİNİN SÜTÜNDEN ZEHİRLENDİ

Methylmalonic acidaemia (MMA) adlı bir genetik rahatsızlıkla doğan Ava'nın minik vücudu proteini parçalayan enzimleri üretemiyordu. Proteini parçalayamayan Ava, vücudunun toksik maddeler, methylmalonic asit ve amonyak üretmesinin ardından annesinin sütünden zehirlendi.

Natasha ve kocası Grant, 3 günlük Ava'nın rahatsızlığından şüphelendiklerini ama ebenin durumda bir anormallik olmadığını belirtmesi üzerine ikna olup evde kaldıklarını belirtti.Fakat 4. gününde Ava'nın komaya girmesi üzerine hastaneye koşturan anne, bir sürü testin ardından minik bebeğinin 5. gününde yüksek ateş ve kanının temizlenememesi sonucu beyin fonksiyonlarını yitirdiğini ve yaşama veda ettiğini belirtti.
Mesaj12.02.2009, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kucuk yasta olmesine uzuldum,allah ailesine sabir versin.
Mesaj12.02.2009, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

başı sağolsun
______________
Html Kodları|BS-Sıkça Sorulan Sorular|Hazır Css Tasarımlar Herşey Burda


www.arkasiradakiiler.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu