Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.02.2009, 17:12 (UTC)    
Mesaj konusu: doğurduğu bebeği klozete düşürdü!

Hastanenin tuvaletinde doğuran genç kadın bebeğini klozete düşürdü.

Almanya'da bir sağlık skandalı yaşandı. Hamile olan 17 yaşındaki genç kız sancıları tutunca hastaneye gitti. Ancak hastanede doktor ve hemşireler ilgi göstermeyince sancıları artan hamile kadın tuvalete gitti. Tam bu sırada bebek doğdu, bağırarak yardım isteyen genç kadının yardımına bir hemşire yetişti. Hemşire yeni doğmuş bebeği klozetin içinden çekerek aldı ve koşarak bir küvözün içine koydu.

Almanya'nın Oldenburg kentinde 17 yaşındaki Daniela T. hamileliğinin 25'inci haftasında sancıları artınca kız kardeşiyle birlikte Oldenburg Hastanesi'ne gitti. Hastanede doktor ve hemşireler tarafından 2 saat bekletilen hamile kız, sancıları artınca kız kardeşinin yardımıyla tuvalette gitti.

BEBEK KLOZETE DÜŞTÜ

Tuvalette aniden olan oldu; doğuran genç kızın bebeği klozete düştü. Paniğe kapılan iki kadın bağırarak yardım istedi. Olay yerine gelen bir hemşire bebeği klozetten çekip alarak; onu bir küvözün içine koydu. Bebeğin başından yaralandığı ortaya çıktı. Hastanede gördüğü muamele karşısında isyan eden Daniela T, "Hastanede kimse bana yardım etmediği için oğlum Joel başından yaralandı" dedi. Genç kadın avukatı aracılığıyla hastaneden şikayetçi oldu.
Mesaj12.02.2009, 17:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kadin şikayetçi olmakla cok iyi yapmis.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu