Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj15.02.2009, 10:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Bs Extrası (Forum)

İyi günler ben bedava sitem extralarında bulunan forumu atifleştirdim. Yalnız bu forum bilirsiniz menüde konu olarak çıkıyor. Biz bu Konu halindeki Foruma tıkladığımız da sayfa içerisinde (site içerisinde) değilde başka bi sayfada menüler göründemeden tam sayfa halinde forumun açılmasını istiyorum. Bilmem anlatabildin mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
______________
Mesaj15.02.2009, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Onu yapabilmeniz için css tasarım kullanmanız lazım.
Mesaj15.02.2009, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.webdetay.tr.gg/forum.htm

bunun gibi ise aşağıda verdiğim kod ile yönlendirme yaparak bir forum oluşturabilirsin.Ücretsiz forum açmana izin veren forumlar var.

Kod:
<iframe height="2500" frameborder="0" width="1008" marginwidth="0" name="frame_ismi" src="http://www.vavelya.com/forum/" marginheight="0"></iframe>

______________
Mesaj15.02.2009, 10:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

webdetay yazmış:
http://www.webdetay.tr.gg/forum.htm

bunun gibi ise aşağıda verdiğim kod ile yönlendirme yaparak bir forum oluşturabilirsin.Ücretsiz forum açmana izin veren forumlar var.

Kod:
<iframe height="2500" frameborder="0" width="1008" marginwidth="0" name="frame_ismi" src="http://www.vavelya.com/forum/" marginheight="0"></iframe>


Bunu biliyorum yalnız kendi sitemden olmayan bi forumun linkiyle bana yararı olacağını sanmıyorum. Ben bs extralarında olna forumu tam sayfa şeklinde görmek istiyorum. Eğer bunun için bi kod varsa.
______________
Mesaj15.02.2009, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<table style="width: 800px; height: 600px" cellspacing="1" cellpadding="1" width="493" border="1">
    <tbody>
            <td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF"></p>


kodumuzun içeriğini şöyle aktarayım :

withd ve height değerleri tablo büyüklüğüdür Wink

border,cellspacing , cellpadding tablo kenar kalıklıklarıdır Wink

bordercolor tablo kenar rengidir (border ayarını ''0'' yaparsanız renk gözükmez)

bgcolor ise tablo arkaplan rengidir Wink
Mesaj15.02.2009, 10:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Kod:
<table style="width: 800px; height: 600px" cellspacing="1" cellpadding="1" width="493" border="1">
    <tbody>
            <td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF"></p>


kodumuzun içeriğini şöyle aktarayım :

withd ve height değerleri tablo büyüklüğüdür Wink

border,cellspacing , cellpadding tablo kenar kalıklıklarıdır Wink

bordercolor tablo kenar rengidir (border ayarını ''0'' yaparsanız renk gözükmez)

bgcolor ise tablo arkaplan rengidir Wink


Sağolda ne alaksı var benim sorunumla ilgili ?
______________
Mesaj15.02.2009, 10:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim tablo içine alırsan büyültebilirsin.
Mesaj15.02.2009, 10:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Yazdımki o menüden foruma tıkladığımız da başka bi sayfada menüler görünmeden tam sayfa halinde açılmasını istiyorum dedim. Yani Sizin dediğinizidyaptığımda genede site içerisinde görnecek forum. ne kadar büyüksekte.
______________
Mesaj15.02.2009, 10:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim benim forum sitemi bir baksana onun gibimi istiyorsun?
______________

Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm!
Mesaj15.02.2009, 10:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

comeonmysite yazmış:
Kardeşim benim forum sitemi bir baksana onun gibimi istiyorsun?


Evet o gibi ama bs extralarında olan forum extrası varya onu tam sayfa halinde olmasını istiyorum. ONUN BAŞKA Bİ HOSTTAN ALINIP TR.GG YE UYARLANDIĞINI BİLİYORUM.
______________
Mesaj15.02.2009, 10:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dene Bakalım!

Kod:
<iframe height="2500" frameborder="0" width="1008" marginwidth="0" name="frame_ismi" src="http://htmlcentre.tr.gg/Forum/index.htm?PHPSESSID=a481e2cfdea308312f62562556759301" marginheight="0"></iframe>


______________

Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm!
Mesaj15.02.2009, 10:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

comeonmysite yazmış:
Dene Bakalım!

Kod:
<iframe height="2500" frameborder="0" width="1008" marginwidth="0" name="frame_ismi" src="http://htmlcentre.tr.gg/Forum/index.htm?PHPSESSID=a481e2cfdea308312f62562556759301" marginheight="0"></iframe>



Sağol ama bunu biliyorum ben yandaki menülerin görünmesini istemiyorum. ene o kodla site içinde site gibi oluyor. Ben Bu bs Forumunu başka bi sayfada açılıp menüler görünmeden tam satfa halinde olsun istiyorum.
______________
Mesaj15.02.2009, 10:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bana illa bu kodu yaz dedin Wink Wink Wink Wink Wink Wink


Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
 <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="de" lang="de">
   <head>
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-15" />
            <title>GencTurka FORUM.. - Ana sayfa</title>
            <style type="text/css">
         <!--
                  h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}
#forum {margin-left: auto;margin-right: auto;width: 1000px;}
         //-->
      </style>
         </head>
   <body id="hpb_cssonly">
      <table height="27">
   <tr>
      <td><script type="text/javascript">
google_ad_client = 'pub-2387676167301415';
google_ad_width = '728';
google_ad_height = '15';
google_ad_format = '728x15_0ads_al';
google_ad_channel = '8459636970';
google_color_border = '020000';
google_color_bg = '020000';
google_color_link = 'FDFCFC';
google_color_url = 'FDFCFC';
google_color_text = 'FDFCFC';
         </script> <script type="text/javascript" src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"></script></td>
   </tr>
</table>
   <div id="forum">       <div id="container">
         <div id="header_container">
            <div id="pre_header"></div>
            <div class="header"><h1 id="header"><span>GencTurka FORUM..</span></h1></div>
            <div id="post_header"></div>
         </div>
         <div id="nav_container">
         <h2 id="nav_heading"><span></span></h2>
            <ul id="nav">
                       
               <li class="nav_element checked_menu" id="nav_AnaSayfa"><a href="/Ana-Sayfa.htm" class="menu"><span>Ana Sayfa</span></a></li>
                       
               <li class="nav_element" id="nav_304leti351im"><a href="/%26%23304%3Bleti%26%23351%3Bim.htm" class="menu"><span>İletişim</span></a></li>
                       
               <li class="nav_element" id="nav_Ziyaret231idefteri"><a href="/Ziyaret%26%23231%3Bi-defteri.htm" class="menu"><span>Ziyaretçi defteri</span></a></li>
                        </ul>
         </div>
         <div id="content_container">
         <div id="pre_content"></div>
         <div id="content">
         <h2 id="title"><span>Ana sayfa</span></h2>
         <style type="text/css">
 
 
 
<!--
body{background-image:url(http://img524.imageshack.us/img524/4143/pixresizer400x300bx0.jpg);background-attachment: fixed}
--></style>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td><iframe style="border-right: medium none; border-top: medium none; border-left: medium none; width: 985px; border-bottom: medium none; height: 4850px" src="http://htmlcentre.tr.gg/Forum/index.htm?PHPSESSID=a481e2cfdea308312f62562556759301" frameborder="0"> </iframe></td>
        </tr>
    </tbody>
</table></div>
         <div id="counter"><span></span></div>
         <div id="post_content"></div>
                  <div id="sidebar_container">
            <h2 id="sidebar_heading"><span></span></h2>
            <div id="sidebar_content"></div>
         </div>
         </div>
      </div>
      </div>                  <iframe src="http://www.homepage-baukasten.de/cookie.php?visit=gencturkaforum&auth1=aecdca7c30f44ceb051aa171f431601e&auth2=ecd9b183034374c02895474bf0c6e81a&auth3=55b4340450999d0d0bf4fe8415d730bd&auth4=d9db96614826d3c41701a2aac66c145b&auth5=9120ed57cbba2d4b38aa7a6fa9a7fc17&mode=track" style="display:none;width:1px;height:1px;"></iframe>
<script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript" ></script>
<script type="text/javascript">
   _uacct = "UA-2594508-11";
   urchinTracker();
</script>      <div id="extraDiv1"><span></span></div><div id="extraDiv2"><span></span></div><div id="extraDiv3"><span></span></div>
      <div id="extraDiv4"><span></span></div><div id="extraDiv5"><span></span></div><div id="extraDiv6"><span></span></div>
   </body>
</html>




Eee artık hallolmuştur bak css dizayn yap bunu css koduna yapıştır Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink [/b]
______________

Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm!
Mesaj15.02.2009, 10:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

O kadarınıda biliyoruz canım acemi değiliz Very Happy İşte bana dediğim gibi lazım ben çok denedim böyle şeyleri ama bulamadım. photoshopar.tr.gg sitenin ana sayfasında ki ps derslerinde Tılayınız. Diye yazanlardan birine tıklar mısın? onun gibi istiyorum
______________
Mesaj15.02.2009, 11:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir bakayım bu arada tr.gg sitesinin reklamını vermek yani yazmak ban sebebi haberin olsun Wink
______________

Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu