Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.06.2011, 12:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Fatih Sultan Mehmet İmzalı İpad2 Kazanmak ister misiniz?

Merhaba arkadaşlar,
Saklışehir projesi için bir yarışma düzenleniyor.Peki SaklıŞehir nedir diyenler varsa kendilerinin anlattığınca şöyle;
Dünyada hızla yükselen grup satın alma trendinin farklı bir bakış açısıyla ve Türk kültürüne özgü değerlerle yoğurulmasıyla Saklışehir.com doğdu.

Bazı deneyimler vardır ki parayla satın alınamaz. Bazı fırsatlar vardır ki uzun zamandır yaşamayı çok istediğiniz hisleri hemen o gün yaşama fırsatıdır aslında. Saklışehir elbette bütün bunları en iyi koşullarda sunar ama bizim için fırsat sadece indirim demek değil.

Muhteşem bir mirasın sahipleri olarak bu mirası yeterince yaşayamıyoruz. İstanbulda yaşıyoruz ama İstanbulu yaşayamıyoruz.

İyi fiyatlarla muhteşem deneyimlerin adresi Saklışehir.com hayatınızda önemli bir yer edinmeye hazırlanıyor. Saklışehir.com bir Desnet Yazılım Donanım Eğitim San. Tic. Ltd. Şti. Markasıdır. Desnet Yazılım 1997 yılında Tübitak MAMda kurulmuş köklü bir teknoloji şirketidir.

Desnet Yazılım Web Sitesi

Yarışma koşulları ise aşağıdaki gibidir...

Değerli Katılımcılarımız

Yarışma kapsamı ; 30 Mayıs 2011 Saat 15.30 - 30 Haziran 2011 Saat 15.30 arasında geçen süre içinde sistemin verdiği linkle en çok arkadaşını Saklışehir.com'a getiren, bu yarışmaya katılmasını ve katıldıktan sonra gelen epostadaki linke tıklayarak onaylamasını sağlayan üyemize Apple iPad 3G 16 GB hediye edilmesi şeklindedir
Davet edilen kişiler kayıt olduğu halde hem eposta ile gönderilen hem de yarışma ana sayfasında gösterilen "Onaylama linki"ne basmadığı takdirde puan olarak yarışmacıya yansımaz.
Fatih Sultan Mehmet imzalı iPad ; 10 Temmuz 2011 tarihinde Saklışehir ofisinde düzenlenecek bir törenle kazanan üyemize hediye edilecektir.
İki ya da ikiden fazla üyemizin aynı arkadaş davetine ulaşması durumunda yarışmaya en erken kayıt olan üyemiz kazanmış sayılacaktır.
Yarışmayla ilgili tüm sorularınız için 0212 347 42 22 ve ipad( at )saklisehir.com e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Sizlerde yarışmaya katılmak istiyorsanız referanslı linkten üye olursanız sevinirim...

http://www.saklisehir.com/ipad/?davetiye=8303SDHi7Q

Referanssız isteyenlere;
http://www.saklisehir.com/

Not:Kategorilendirmede bir sorun varsa moderatör arkadaşlar uygun yere taşıyabilirler.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu