Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj16.02.2009, 22:29 (UTC)    
Mesaj konusu: LÜTFEN YARDIM SİTEMİ ESKİ HALİNE ALMAK İSTİYORUM

http://www.seni-tanidigim-gun-anisina.tr.gg adlı sitenin sahibiyim sitemde yaklaşık 2 ay önce sonradan pişman olduğun değişiklikler yapdım ve sitemi eski haline almak istiyorum biliyorumki bedava-sitem ekibi yeniden yapılanma içinde ama benim açil olarak sitemi geri almam lazım ne olur yardım edin sitemi geri alayım 2 aydır çok kötü günler geçiriyorum bari sitemi eski haline alayım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
Mesaj17.02.2009, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ne yazıkkı sitenizi ger almanız sadece teknik ekibin elinde support düzelince sitenizi back up yapılmasını istediginiz tarihi ve zamanı belirterek bir mail atmalısınız...
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Mesaj17.02.2009, 13:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitene baktım,bir intro ve bir ana sayfadan ibaret,bende sandımki aylarca zahmet çekerek bir şeyler yapmışın,kardeşim eğer siten benim gördüğüm kadarıylaysa bırak yeniden yap ve istediğin ismi ver ne bu telaş..ana sayfanda sadece bir cümle var... o da ..
Yaşıyor ama uzaktaysam senden Bil ki seni hiç unutmadım

bu
yani bunu yeni açacağın web sayfana gönlünce yerleştirirsin ama eğer reklam atayım da link vereyim bu sayede siteme girerler dersen o da yanlış,siteni tanıtacağın bölüm başka yerde,yok eski sitemde detay çoktu onu geri alamadığım için göremiyorsunuz dersen o zaman ben özür dilerim.
Mesaj17.02.2009, 15:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar sitem eskiden daha detaylıydı zaten yazımda dediğim gibi bi anlık sinir ile sitem de ne var ne yok sildim ve pişman oldum çünkü bu sitenin önemi çok büyük benim içim hayatımda değer verdiğim biriyle yapdım siteyi ve benim için önemli olan yazılar vardı asla ve asla reklam yapamıyorum yapıyor olsam arama motorlarında sitemi görürdünüz dimi..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu