Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.02.2009, 10:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Günün Tarihi ve Günün Sözünün Kodunu Alamıyorum :((

Arkadaşlar...Ben hackerfriend de bulununan günün tarihi ve günün sözü kodunu alamadım...Bir arkadaş benim için kodu alıp yollayabılırmı ??
Bu linkete en altta ...

http://hackerfriend.tr.gg/401.htm
Crying or Very sad Crying or Very sad
______________



Mesaj17.02.2009, 11:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar yardım edecek yokmu Sad
______________



Mesaj17.02.2009, 12:08 (UTC)    
Mesaj konusu: s.a

hackerfriende var bende ofis olmadıgı ıcın ındırıp veremıyorum,indir ordan cok guzel anlatmıs
______________
Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker
Mesaj17.02.2009, 12:12 (UTC)    
Mesaj konusu: AL KULLAN

<!--- WWW.KODBUL.TR.CX SAAT KODLARI--->
<div align="center">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="162" height="101">
<!-- MSTableType="layout" -->
<tr>
<td height="89">
<OBJECT width="162" height="89" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0">
<PARAM NAME="movie" VALUE="http://www.dostyurdu.com/flash/saat.swf">
<PARAM NAME="quality" VALUE="high">
<param name="wmode" value="transparent">
<EMBED src="http://www.dostyurdu.com/flash/saat.swf" wmode="transparent" ALIGN="" TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" menu="false" width="162" height="89">
</EMBED>
</OBJECT></td>
</tr>
<tr>
<td height="12" valign="top">
<p align="center">
<a target="_blank" href="" style="text-decoration: none; font-weight: 700">
<font size="1">WWW.KODBUL.TR.CX</font></a></p></td>
</tr>
</table>
</div>
<!--- WWW.KODBUL.TR.CX SAAT KODLARI--->
Mesaj17.02.2009, 12:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya kardeşim bu flash kodu...Sağol özel mesajdan göndermişsin...Ekledim ama benim istediğim günün sözü ve günün tarihi... Wink
______________



Mesaj17.02.2009, 12:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

@dersadasi

Lütfen Kod Yazarken Code Düğmesine Basınız... Wink

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj17.02.2009, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

odev-arsivleri yazmış:
@dersadasi

Lütfen Kod Yazarken Code Düğmesine Basınız... Wink


Ya istediğim kod o değil...Kodu yazarken code tuşuna basması şart değil...( Tabii Şimdilik )

Neyse gerek kalmadı...Onun yerine flash saat koydum... Wink
______________



Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu