Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.02.2009, 20:11 (UTC)    
Mesaj konusu: yardım edermisiniz

arkadaslar Ben Sitemin arka Plan resmini degistirme istiyorum ama Bulamıyom bi turlu resmi yardım cı olurmusnuz
______________
Sitemizde SİZİN DESTEGİNİZİ BEKLİYORUZ
Mesaj22.02.2009, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
<!--
body{background-image:url(RESMİN URL'Sİ BURAYA YAZILACAK);background-attachment: fixed}
-->
</style>
Mesaj22.02.2009, 20:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

insallah olur
______________
Sitemizde SİZİN DESTEGİNİZİ BEKLİYORUZ
Mesaj22.02.2009, 20:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardesim Olmadı Bu!!
______________
Sitemizde SİZİN DESTEGİNİZİ BEKLİYORUZ
Mesaj22.02.2009, 21:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkaplan değiştirmek istiyorsan bunun en kolay yöntemi red tasarımıdır.Red tasarımından kolayca değiştirebilirsin..

bkz.

Sitene Giriş
Tasarım Ayarları
Red - Genel - çok sevilen
Gelişmiş ayarlar
Arkaplan resmi

Wink Bir sorun olursa söylersin...
______________
wWw.eNeMy-OnE.tR.gG Enemy-One Fun Club..!
Mesaj22.02.2009, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
<style type="text/css">
<!--
body{background-image:url(RESMİN URL'Sİ BURAYA YAZILACAK);background-attachment: fixed}
-->
</style>
Css kulanıyorsun arkaplan yapmak istediğin resmin urlesini kırmızı yere koy kesin olması lazım Smile
Mesaj12.12.2009, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Acaba boyutlarını nsl ayarlıycaz Question Question
Mesaj13.12.2009, 00:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu Aşağıda ki yorumda cevaplanmıştır.. Smile
______________


En son ua1905ua tarafından 13.12.2009 08:12:30 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj13.12.2009, 01:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Pardon arkadaslar yanlis kodu paylasmisim.
En son kopyaladigim konuydu size verdigim ilk kod baslik resmini olusturmak icin kullanliyor..
Paylasmak istedigim kodu kopyalamayi unutmusum dogal olarak ondan önce kopyaladigim konu eklendi Laughing




Kod:
#arkaplan {
display:block;
width:100%;
height:100%;
background-color:#333333;
position:absolute;
top:0;
left:0;
z-index:0;
}
 






ua1905ua yazmış:
gsonline1905 yazmış:
Acaba boyutlarını nsl ayarlıycaz Question Question


Kod:
<div style="position: absolute; top: 35px; left: 148px; background: ; width: 710px; height: 170px">başlık resmi kodu buraya </div>


üstekki kodun icerisinde width ve height degeri mevcüt

Arrow width= Genisligi
Arrow Heigth= Uzunlugu

örnegin senin baslik resminin genisligi 800px´se yapman gereken koda mevcüt olan ; width: 710px; yani 710 yazan alani 800 olarak düzenlemen gerekiyor,, artik eklemek istedigin baslik resmin width ve heigth degerlerine göre kodun icerisinde bulunan 710px ve 170 px yazan yerleri eklemek istedigin resmin boyutuna göre düzenlemen gerekiyor...

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu