Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.03.2009, 17:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım Lütfen...

kendi siteme sayaç eklemek istiyorum ama profesyonel bi sayaç olarak ekleyecem bugun,dün,bu hafta,bu ay,tümü olarak siteyi ziyaret edenleri gösterecek..

2.si sol kenarda buşunan anasayfa ziyaretçi defteri vb. başlıkları sitenin üst bölgesindede yapmak istiyorum (hem sol kenarda hemde üstte bulunacak aynı başlılklar)

3. anasayfada aynı anda saat anket vb. araçlar bulunduracam saat eklediğim zaman anket kaybolmayacak anket eklediğimde saat kaybolmayacak ve başka saat çeşitleri ekleyebilirmiyim..??

4. olarak 10 un üzerinde anket ekledim ve bunları anketler bölümünde bi sayfaya bi anket gelecek şekilde nasıl ayarlayabilirim

son olarak anasayfadaki araçları (saat,anket,ziyaretçisayacı,takvim vb.) istediğim yere ve istediğim sıraya göre nasıl yerleştirecem..

yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler...resimli olarak anlatıpta yardımcı olursanız sevinçten uçarım çok çok tşkler.. Smile
Mesaj06.03.2009, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

1 Arrow Sayaca için " http://www.realist.gen.tr/kayit/ " Girin gerekli yerleri doldurun ve kodu ekleyın ki gelen ziyaretcileri görebilesiniz.

2. Arrow Üst Menü Olara yapabılırsın.Bazı siteler vardır Bunları yapabılmen ıcın.Kendın yapma ıstersen Tablo Olusturarak Yapabılırsın.

3 Arrow Tasarımda sımdı Sıtenızın extralarından Anketı Aktıve edın sonra Tasarım ayarlarından 1.Kutudan Anket secenegını Secınız.2.Kutuyada Saat kodunu bulup Eklersenız dedıgını gıbı olur.

4.Saten Anket Extrasını ekledıgınızde Anket sayfası Otomatık olarak Cıkmaktadır.

Iyı Calısmalar Wink

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu