Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.03.2009, 18:52 (UTC)    
Mesaj konusu: hareketli sayfa başlığı

konu daha önce açıldıysa özür dilerim... ben bazı sitelere bakıyorum sayfa başlıkları hareketli oluyor.. bende sayfa başlığımı hareketli yapmak istiyorumm... şimdidedn tskrler cevap bekliyorumm.. Rolling Eyes
Mesaj10.03.2009, 18:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba ;
Sayfa Başlığı Derken Neyi Kastettiniz...
Daha Açık Bir Şekilde Anlatırsanız ve
Örnek Verirseniz Yardımcı Olmaya Çalışırız...


Saygılarımla...

______________



Mesaj10.03.2009, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

mini-cafe yazmış:
Merhaba ;
Sayfa Başlığı Derken Neyi Kastettiniz...
Daha Açık Bir Şekilde Anlatırsanız ve
Örnek Verirseniz Yardımcı Olmaya Çalışırız...


Saygılarımla...


Sanırım tiitle kısmını diyor.
Ben kodunu bilmiyorum ama arkadaşlar yardımcı olur. Örnek;cunobag,hackerfriendin sitesinde olduğu gibi site ismini hareketli bir şekilde geçmesini istiyor.
Mesaj10.03.2009, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu: hareketli sayfa başlığı

mesela simge durumuna küçülttükten sora sayfa aşağı iniyorya aşağıda sayfanın adı görünüyor sadece o hareketli yapılıyor yazı gelip gidiyor yani... nasıl anlatacağımı şaşırdım bende ..
Mesaj10.03.2009, 19:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş bu sitelerdeki gibi mi diyorsun.?

www.hackerfriend.tr.gg
www.cunobag.tr.gg
Mesaj10.03.2009, 19:16 (UTC)    
Mesaj konusu: hareketli sayfa başlığı

rapkoloji yazmış:
Kardeş bu sitelerdeki gibi mi diyorsun.?

www.hackerfriend.tr.gg
www.cunobag.tr.gg




ewet bunlar gibi ... yardımcı olaibilirmisiniz
Mesaj10.03.2009, 20:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

buyrun tasarım üstündeki yazı kısmına yapıştırın ;

Kod:
Kod:
<script language="JavaScript">
    <!--
    var left="";
    var right="";
    var msg="eglencenin rengine katildiginiz icin tesekkurler..";
    var speed=400;
    function scroll_title() {
    document.title=left+msg+right;
    msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
    setTimeout("scroll_title()",speed);
    }
    scroll_title();
    // End -->
    </script> 

______________
Mesaj10.03.2009, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

yeni-htmlkodlar yazmış:
buyrun tasarım üstündeki yazı kısmına yapıştırın ;

Kod:
Kod:
<script language="JavaScript">
    <!--
    var left="";
    var right="";
    var msg="eglencenin rengine katildiginiz icin tesekkurler..";
    var speed=400;
    function scroll_title() {
    document.title=left+msg+right;
    msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
    setTimeout("scroll_title()",speed);
    }
    scroll_title();
    // End -->
    </script> 




SAĞOL KARDEŞŞ... TEŞEKKÜR EDİYORUMMM....
Mesaj10.03.2009, 20:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

karizma-online yazmış:
yeni-htmlkodlar yazmış:
buyrun tasarım üstündeki yazı kısmına yapıştırın ;

Kod:
Kod:
<script language="JavaScript">
    <!--
    var left="";
    var right="";
    var msg="eglencenin rengine katildiginiz icin tesekkurler..";
    var speed=400;
    function scroll_title() {
    document.title=left+msg+right;
    msg=msg.substring(1,msg.length)+msg.charAt(0);
    setTimeout("scroll_title()",speed);
    }
    scroll_title();
    // End -->
    </script> 




SAĞOL KARDEŞŞ... TEŞEKKÜR EDİYORUMMM....


rica ederim dostum ne demek Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu