Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj12.03.2009, 08:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Tablodaki resime yazı yazma

Arrow Sitemde tablonun içine eklediğim mavi butonun üzerine nasıl yazı yazabiirim??
______________
Mesaj12.03.2009, 08:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

anLatımı izle Arrow http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=83587
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj12.03.2009, 08:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

eger bir resme butona yazı yazmak istiyorsan.

Arrow Paint
Arrow Adobe Photshop
Arrow PhotoFiltre
Vb Programlar kullanabilirsin.

______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Mesaj12.03.2009, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu: yanlış

Arrow yanlış anlamışsın ben link vermek istiyorum butona eklenen yazıya
______________
Mesaj12.03.2009, 10:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

butona tıkla üstten köprü ekle sec köprü ekle
______________
Mesaj12.03.2009, 13:07 (UTC)    
Mesaj konusu: pit

Mesela pit 1o da tabloda resim var ve resimin üzerine yazı yazmış editörden ben bunu nasıl yaparım ??
______________
Mesaj12.03.2009, 13:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: pit

vidyolog yazmış:
Mesela pit 1o da tabloda resim var ve resimin üzerine yazı yazmış editörden ben bunu nasıl yaparım ??

Buyrun.. Razz
Kod:
<table cellspacing="1" cellpadding="1" border="0" background="resim url" width="200">
    <tbody>
        <tr>
            <td>&nbsp;</td>
            <td>&nbsp;</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
Mesaj12.03.2009, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu: Teşekür

Arrow Teşekkür ederim.Anlatmak istediğim buydu peki bunu kodsuz yani editörden yapabilirmiyim??
______________
Mesaj12.03.2009, 14:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Teşekür

vidyolog yazmış:
Arrow Teşekkür ederim.Anlatmak istediğim buydu peki bunu kodsuz yani editörden yapabilirmiyim??


galiba yapamıyorsunuz
______________
B-S Forumu çoluk çocuk yeridir. +18 girmesin, veletlerle munakaşa ettiğiniz için pişman olursunuz(bizzat yaşadım).
MizahCini Günceldir, Bs Forumuyla alakası yoktur.
Mesaj12.03.2009, 14:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

vidyolog yazmış:
Arrow Teşekkür ederim.Anlatmak istediğim buydu peki bunu kodsuz yani editörden yapabilirmiyim??

Tabiki editörden yapabilirsiniz ..
Sayfalarımı değiştirden Tablo boyutunu ayarlıyoruz... Ben Satırlar:1 | Sütunlar:1 | Kenar Kalınlığı:1 | Genişlik:200 | Yükseklik:150 yaptım siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz..Tabloyu yaptık,şimdi tabloya sağ tıklayalım Hücre > Hücre özellikleri..Hücre özelliklerinden Arka plan rengini seçiyoruz örnek siyah: #000000
Sonra kaynak butonuna basıyoruz ve orda
Kod:
bgcolor="#000000"
arka plan renk kodu var onu siliyoruz,onun yerine
Kod:
background="RESIM URL
bu kodu ekliyoruz bu(arka plan kodu)..
Resim Url'sini eklemek size kalmış ..
Wink
Mesaj12.03.2009, 14:32 (UTC)    
Mesaj konusu: :)

Arrow Cevdet prizenli çokkk teşekkür ederim.Emeğine bilgine sağlık.
______________
Mesaj12.03.2009, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: :)

vidyolog yazmış:
Arrow Cevdet prizenli çokkk teşekkür ederim.Emeğine bilgine sağlık.

Rica ederim,işinize yaradığına sevindim .. Razz
Mesaj12.03.2009, 15:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayrıca ben yanlış anlamadım sen yanlış anlattmışşın nasıl yazı yazıcam demişşin nasıl link eklicem dememişşin. Exclamation
______________
Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...

Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu