Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj15.03.2009, 13:47 (UTC)    
Mesaj konusu: ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDIM.

BU KODU FLASH OLARAK ÇALIŞIYOR FAKAT AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞMASINI İSTİYORUM AMA KODU KABUL ETMİYOR.SİTEM TABİ BAŞKA Bİ SİTEM.BUNU NASIL KAYDETMELİYİM ANLAMDAIMYA LÜTFEN YARDIM EDİN...

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="900" height="120" />
<param name="movie" value="http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/header_15.swf">
<param name="quality" value="high">
<param name="play" value="true">
<param name="scale" value="false">
<embed src="http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/header_15.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="800" height="100"></embed></object>
Mesaj15.03.2009, 13:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

YANİ BU KODU ÜST RESİM OLARAK NASIL KOYARIM KOD OLMADAN.
Mesaj15.03.2009, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorunu tam olarak anlayamadım?..
Mesaj15.03.2009, 17:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu üst resim olarak nasıl ayarlarım.yani kod yerleştirmeyeceğim resim olacak ama aynı şekilde çalışacak olabilrimi.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu