Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.04.2009, 09:52 (UTC)    
Mesaj konusu: kendi sitemde başka siteyi nasıl gösteririm..

Arkadaşlar,kendi sitemin sayfasında,başka bir siteyi nasıl gösterebilirim, Kısacası bir forum sitem var.o siteyi,tr.gg li olan sitemin sayfalarının içinde açmak istiyorum.

Kod:
<iframe scrolling="auto" frameborder="0" style="border: medium none ; width: 900px; height: 1280px;" src="http://www.bjkorg.forumup.com"> </iframe>


bu kodu buldum.Fakat bu kod diğer siteye yönlendirme yapıyor.Benim siteden çıkıyor. Bunun kodu varmı...
______________

Mesaj08.04.2009, 10:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence beşiktaşlı arkadaşım sen sağ taraftan kıvrılma kodunu kullan bende aradım hepsi siteye yönlendirme yapıyor
______________
Mesaj09.04.2009, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

kod bu işini görür genişliği ve uzunlugu sayfana göre ayar layabilirsin benim siteme girörneği burda bulabilirsin http://vakitharcama.tr.gg/HAZIRCEVAPLAR.htm
ben burda kullandım sanırım sende böyle birşey istiyon
Kod:
<iframe style="border-bottom: #0000ff 2px outset; border-left: #0000ff 2px outset; border-top: #0000ff 2px outset; border-right: #0000ff 2px outset" height="500" src="sitenin linkini buraya yaz " width="700" name="aquamp" scrolling="no" target="_blank"></iframe>

______________
Mesaj09.04.2009, 20:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yok kardeş olmuyor sağolasın. Ne olursa olsun diğer siteye yönlendiriyor. Sanırım benim sitemin yada diğer sitenin bir sorunu var.Kodlarla falan alakası yok galiba.Bu kodla da yönlendirme yapıyor.Site yöneticileri ilgilenmiyorlar ki. Siteye girip bir baksalar, sorunu hallederler fakat işleri var galiba.Neyse, teşekkür ederim ilgilendiğin için...
______________

Mesaj09.04.2009, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Site sayfan içinde başka site yayınlama kodu:

Site sayfan içinde başka site yayınlama kodu


Kod:
<center><iframe style="border-center: (1055,55,55)11 1px" name="TestTest" marginwidth="10" marginheight="30" src="sayfa içinde gösterilecek sitenin adresi" width="330" height="575"></iframe><br />

______________
Mesaj10.04.2009, 06:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<iframe name=hitlist src='Adres' width='200px' height='200px' border='0' frameborder='0'></iframe>

Mesaj10.04.2009, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağolun arkadaşlar ama dediğim gibi ya benim sitede sorun var yada diğer sitemde..Bu kodlarla da yönlendirme yapıyor.Sanırım bir ayar sorunu var.Onu da ben çözemedim.
Mesaj10.06.2009, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar site içinde site yayınlama bedava-sitemde yasaklandı.
______________
Samayer Köyü Web Sitesi www.yaliboyu.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu