Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.04.2009, 13:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Kod kutusu :S

arkadaşlar aşağıdaki gibi kodu nasıl kutu içerisine koyabilirim??

[img=http://img124.imageshack.us/img124/3018/balksz1i.png[/img]

görünmezse;

http://img124.imageshack.us/img124/3018/balksz1i.png
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj08.04.2009, 13:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Görünyü...


______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj08.04.2009, 13:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

odev-arsivleri yazmış:
Görünyü...



hocam işte onun gibi nasıl yapabilirim kodları onun gibi kutu içine koymak istiyorum
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj08.04.2009, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<div style="overflow: auto; width: 264px; height: 24px">
<div align="left"><font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">
<p>&nbsp;</p>
<font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">&nbsp;</font></font></div>
</div>


bu kodun içine istediğini koyabilirsin
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj08.04.2009, 13:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<div style="overflow: auto; width: 264px; height: 24px">
<div align="left"><font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">
<p>&nbsp;<font color="#000000">[color=red]Buraya Kod Gelcek[/color]</font></p>
<font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">&nbsp;</font></font></div>
</div>

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj08.04.2009, 13:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerlininsitesi yazmış:
Kod:
<div style="overflow: auto; width: 264px; height: 24px">
<div align="left"><font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">
<p>&nbsp;</p>
<font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">&nbsp;</font></font></div>
</div>


bu kodun içine istediğini koyabilirsin



çok sağol kodumu &nbsp yazan yere koycam dimi??
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj08.04.2009, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet birde kaynağa tekrar basarak çıkan görünüm üstüne tıkladığınızda yazı yazabilmesiz için açılır görünüm
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj08.04.2009, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Zaten

Buraya Kod Gelecek Diye Yazdım...Wink

Kod:
<div style="overflow: auto; width: 264px; height: 24px">
<div align="left"><font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">
<p>&nbsp;<font color="#000000">[color=red]Buraya Kod Gelcek[/color]</font></p>
<font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">&nbsp;</font></font></div>
</div>

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj08.04.2009, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

odev-arsivleri yazmış:
Zaten

Buraya Kod Gelecek Diye Yazdım...Wink

Kod:
<div style="overflow: auto; width: 264px; height: 24px">
<div align="left"><font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">
<p>&nbsp;<font color="#000000">[color=red]Buraya Kod Gelcek[/color]</font></p>
<font face="Verdana" color="#ffff00" size="1">&nbsp;</font></font></div>
</div>
,,

hocam sizden önce fenerlininsitesi nin sahibi yazmıştı ve belirtmemişti nereye yazıcağımı onu sormuştum sanada sağol Wink
______________
Tr.gg'nin gladiatus ile ilgili en faydalı sitesi http://the-ottomanss.tr.gg:mrgreen:


_______________________________________________________
Mesaj08.04.2009, 13:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

SAĞOL
Mesaj15.12.2009, 16:01 (UTC)    
Mesaj konusu: iŞte iŞte!!!

aHanda bu en üstteki kudu kodunu iStiyorum Sad Biri bana yazabilir mi???
Mesaj15.12.2009, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: iŞte iŞte!!!

online-haberci yazmış:
aHanda bu en üstteki kudu kodunu iStiyorum Sad Biri bana yazabilir mi???


Arrow ilk başta eski başlıklara özen göstermeyin.

kod kutucuğu istiyorsanız <textarea>kod buraya</textarea>
kod buraya dediğim yere kodu yapıstırırsanız kodunuz kutucuk icinde
gözükecektir. Wink
Mesaj15.12.2009, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

S.a. the ottomans kardeş

Senin resimde gösterdiğin div ile yapılmaz.Arkadaşlar yanlış bilgi vermiş.Div yalnızca sanki ekranda metin kutusu var havası verir.Eğer resimdeki gibi bir metin kutusu eklemek istersen şu kodu deneyebilirsin (bu arada sırf senin için şimdi yazdım bu kodları değerimiz bilinsin Smile ) ;

Kod:
<textarea name="Tugsat_Tr_Gg" row="300" col="200" style="background-color: rgb(26, 118, 189); color: rgb(253, 253, 253);">Metin buraya the-ottomans kardeş </textarea>


Eğer metin kutusu içersindeki yazının silinmesini ve değiştirilmesini engellemek istiyorsanda aşağıdaki şekilde kodu ekleyerek kullanabilirsin;

Kod:
<textarea name="Tugsat_Tr_Gg" row="300" col="200" style="background-color: rgb(26, 118, 189); color: rgb(253, 253, 253);" readonly="readonly">Metin buraya the-ottomans kardeş </textarea>



Ufak hatırlatmalar : Bu metin kutularının yükseklik ve genişliğini kendi sitene göre değiştirebilirsin.

Yüksekliğini arttırmak için row değerini arttırırsın , genişliği içinde cols değerini arttırırsın.. Wink

Hayırlı günler...

Tuğşat BARIŞ
______________

İslami ve İlmi Merkeziniz
Mesaj15.12.2009, 21:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

anamm ilk sitemle açtıgım başlık peeh acemiydik çok djlgbdf xd
______________
Mesaj16.12.2009, 05:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

webdeev yazmış:
anamm ilk sitemle açtıgım başlık peeh acemiydik çok djlgbdf xd


seninmiydi? Laughing

tmm konu uzamasın Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu