Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj11.04.2009, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu: link üstüne kıvılcım

linkin üstüne gelince kıvılcım falan çıkıyor ya onun kodu varsa bi zahmet yollayın
Mesaj11.04.2009, 18:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sormasi ayip kivilcim ne demek
______________
CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM???
Mesaj11.04.2009, 18:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

allah iyiliğini vermesin güldürdün ya beni
Mesaj11.04.2009, 18:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

pardon kardeş allah iyiliğini versin diyecektim
Mesaj11.04.2009, 18:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

mouse ta çıkan kıwılcım kodundan bahsediyor Wink
______________
Mesaj11.04.2009, 18:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet evet ondan bahsediyorum da bilen yokmu bu kodu
Mesaj11.04.2009, 19:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<script language="JavaScript">
 // HAZIRLAYAN VE SUNAN muratus Macho_M
 if (document.layers) {
 window.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);}
 var yBase = 200;
 var xBase = 200;
 var yAmpl = 10;
 var yMax = 40;
 var step = .2;
 var ystep = .5;
 var currStep = 0;
 var tAmpl=1;
 var Xpos = 1;
 var Ypos = 1;
 var i = 0;
 var j = 0;
 if (document.all) {
 function MoveHandler(){
 Xpos = document.body.scrollLeft + event.x;
 Ypos = document.body.scrollTop + event.y;}
 document.onmousemove = MoveHandler;}
 else if (document.layers) {
 function xMoveHandler(evnt) {
 Xpos = evnt.pageX;
 Ypos = evnt.pageY;}
 window.onMouseMove = xMoveHandler;}
 function animateLogo() {
 if (document.all) {
 yBase = window.document.body.offsetHeight / 4;
 xBase = window.document.body.offsetWidth / 4;}
 else if (document.layers) {
 yBase = window.innerHeight / 4;
 xBase = window.innerWidth / 4;}
 if (document.all) {
 for (i = 0; i < starsDiv.all.length; i++) {
 starsDiv.all[i].style.top = Ypos + Math.cos((20*Math.sin(currStep/20))+i*70)*yBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + i*25)/10);
 starsDiv.all[i].style.left = Xpos + Math.sin((20*Math.sin(currStep/20))+i*70)*xBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + i*25)/10);}}
 else if (document.layers) {
 for (j = 0; j < 7; j++) { //7 is number of NS layers!
 var templayer="a" + j;
 document.layers[templayer].top = Ypos + Math.cos((20*Math.sin(currStep/20))+j*70)*yBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + j*25)/10);
 document.layers[templayer].left =Xpos + Math.sin((20*Math.sin(currStep/20))+j*70)*xBase*(Math.sin(10+currStep/10)+0.2)*Math.cos((currStep + j*25)/10);}}
 currStep += step;
 setTimeout("animateLogo()", 10);}
 animateLogo();
 // End -->
 </script>
işine yarayabilir
______________
Mesaj11.04.2009, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

flood gibi olucak ama bendede yaprak kodu vardı sildim çünkü eski bilgisayarlarda sitede sorun yapabiliyor ağırlaştırıyor bilginize... Wink
______________
Mesaj11.04.2009, 19:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

işe yaramadı ki dostum bişey olmuyor tasarım üsütne attım ama
Mesaj11.04.2009, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

pardon pardon link üzerine gelınce kıvılcım kodu

Arrow
Kod:
<style type="text/css"> a.navbar:hover{color:red; font-weight:bold;background-image:url(http://www.nackvision.com/myspace/links/lightningline.gif);} a:hover, a.redlink:hover, a.navbar:hover {background-image:url(http://www.nackvision.com/myspace/links/lightningline.gif); text-decoration:none; border:0px solid;} a:hover img {background-image:url(http://www.nackvision.com/myspace/links/lightningline.gif); filter:alpha(finishopacity=0, style=2); } </style>

______________
Mesaj11.04.2009, 20:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok çok sağol dostum süper oldu bi baksana yorum bekliyorum
Mesaj11.04.2009, 20:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

süper olmuş işe yaradıgına sevindim Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu