Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj12.04.2009, 08:53 (UTC)    
Mesaj konusu: kodu duzeltemiyorum

<!-- Codice prelevato su My House on Web -->
<script> function stoperror(){ return true } window.onerror=stoperror </script>
<center><div style=visibility:hidden;position:absolute;top;>
<OBJECT ID=mp classid=CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95 type=application/x-oleobject codebase=http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,7,1112 width=1 height=1>
<PARAM NAME=AutoRewind VALUE=true>
<PARAM NAME=Balance VALUE=0>
<PARAM NAME=AutoStart VALUE=true>
<PARAM NAME=ShowDisplay VALUE=false>
<PARAM NAME=ShowControls VALUE=false>
<PARAM NAME=ShowTracker VALUE=false>
<PARAM NAME=PlayCount VALUE=0>
<PARAM NAME=FileName VALUE="http://www.myhouseonweb.eu/Musica/Aguasdemarco.wav">
</OBJECT></div>
<table border=0 style="cursor: hand;" oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false" background="http://www.myhouseonweb.eu/Pulsanti%20music%20player/pulsantemusica4.gif" width="110" height="41"><tr>
<a href="http://www.myhouseonweb.eu/" target="_blank">
<td title="My House on Web" style="padding-top:0px; padding-left:0px;" valign="top" width="95" height="34">
<p style="margin-left:9px; margin-top:8px">
<input type=button value=4 style="font-size: 7pt; font-family: webdings; color:#3C000B; background:; border:0px none" ONCLICK=mp.Play()>
<input type=button value=; style="font-size: 7pt; font-family: webdings; color:#3C000B; background:; border:0px none;" ONCLICK=mp.Pause()>
<input type=button value=; style="font-size: 7pt; font-family: webdings; color:#3C000B; background:; border:0px none;" ONCLICK=mp.Stop()></div></td></tr></table></center>
<!—End Player Code -->

mrb arkadaslar bu playerin içine sarkı koymak istedim ama beceremedim yardım edebilecek biri varmı otomatik çalmasini istiyorum sarkinin url si

http://www.fileden.com/files/2007/2/21/802566/Dj%20Ates%20CGS%20ft%2003%20Mustafa%20%26%20Oguz%20%26%20G%5B1%5D.Yorgunu%20-%20Tutma%20Elimi.mp3
Mesaj12.04.2009, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Code butonuna bas kodunu ekle tekrar code butonuna bas.
Player görünsüm mü? Yoksa arkaplanda mı çalsın?
______________
BenimSitem1993 => Forum imza boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir.
Mesaj12.04.2009, 10:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

gorunsun istiyorum zaten kucuk bişey ama ben sarkıyı ekleyemedim playere
Mesaj12.04.2009, 10:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

hadi arkadaslar ayrdım edecek yokmu yawws
Mesaj12.04.2009, 18:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

13 dakika arayla mesaj atmışsın.Biraz sabırlı ol.
Kod:
<object id="WindowsMediaPlayer" style="width: 282px; height: 67px" height="67" width="282" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6">
<param value="http://www.fileden.com/files/2007/2/21/802566/Dj%20Ates%20CGS%20ft%2003%20Mustafa%20%26%20Oguz%20%26%20G%5B1%5D.Yorgunu%20-%20Tutma%20Elimi.mp3" name="URL" />
<param value="1" name="rate" />
<param value="0" name="balance" />
<param value="0.012" name="currentPosition" />
<param value="" name="defaultFrame" />
<param value="100" name="playCount" />
<param value="-1" name="autoStart" />
<param value="0" name="currentMarker" />
<param value="-1" name="invokeURLs" />
<param value="" name="baseURL" />
<param value="100" name="volume" />
<param value="0" name="mute" />
<param value="full" name="uiMode" />
<param value="0" name="stretchToFit" />
<param value="0" name="windowlessVideo" />
<param value="-1" name="enabled" />
<param value="-1" name="enableContextMenu" />
<param value="0" name="fullScreen" />
<param value="" name="SAMIStyle" />
<param value="" name="SAMILang" />
<param value="" name="SAMIFilename" />
<param value="1" name="captioningID" />
<param value="-1" name="enableErrorDialogs" />
<param value="6615" name="_cx" />
<param value="794" name="_cy" /></object><br />

______________
BenimSitem1993 => Forum imza boyutunuz 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir.
Mesaj12.04.2009, 18:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: kodu duzeltemiyorum

eskimisis yazmış:
<!-- Codice prelevato su My House on Web -->
<script> function stoperror(){ return true } window.onerror=stoperror </script>
<center><div style=visibility:hidden;position:absolute;top;>
<OBJECT ID=mp classid=CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95 type=application/x-oleobject codebase=http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,7,1112 width=1 height=1>
<PARAM NAME=AutoRewind VALUE=true>
<PARAM NAME=Balance VALUE=0>
<PARAM NAME=AutoStart VALUE=true>
<PARAM NAME=ShowDisplay VALUE=false>
<PARAM NAME=ShowControls VALUE=false>
<PARAM NAME=ShowTracker VALUE=false>
<PARAM NAME=PlayCount VALUE=0>
<PARAM NAME=FileName VALUE="http://www.myhouseonweb.eu/Musica/Aguasdemarco.wav">
</OBJECT></div>
<table border=0 style="cursor: hand;" oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false" background="http://www.myhouseonweb.eu/Pulsanti%20music%20player/pulsantemusica4.gif" width="110" height="41"><tr>
<a href="http://www.myhouseonweb.eu/" target="_blank">
<td title="My House on Web" style="padding-top:0px; padding-left:0px;" valign="top" width="95" height="34">
<p style="margin-left:9px; margin-top:8px">
<input type=button value=4 style="font-size: 7pt; font-family: webdings; color:#3C000B; background:; border:0px none" ONCLICK=mp.Play()>
<input type=button value=; style="font-size: 7pt; font-family: webdings; color:#3C000B; background:; border:0px none;" ONCLICK=mp.Pause()>
<input type=button value=; style="font-size: 7pt; font-family: webdings; color:#3C000B; background:; border:0px none;" ONCLICK=mp.Stop()></div></td></tr></table></center>
<!—End Player Code -->

mrb arkadaslar bu playerin içine sarkı koymak istedim ama beceremedim yardım edebilecek biri varmı otomatik çalmasini istiyorum sarkinin url si

http://www.fileden.com/files/2007/2/21/802566/Dj%20Ates%20CGS%20ft%2003%20Mustafa%20%26%20Oguz%20%26%20G%5B1%5D.Yorgunu%20-%20Tutma%20Elimi.mp3


kodunuz da bir eksiklik yok m3 url sini değiştirin öyle deneyin .Yalnız bu kod firefox ta çalışmaz sitenize gelen kullanıcılar müziği duyamazlar İE de kullanılabilir.
______________
http://bilgince.tr.gg
Mesaj12.04.2009, 18:43 (UTC)    
Mesaj konusu: acillllllll bakn kodlar burdaaaaaaa

bedava sitem hakkında neler oluyor bizi kullnıyorlarrrrrrrrrrrrrr
Mesaj12.04.2009, 18:45 (UTC)    
Mesaj konusu: bak ulan b akkkkkk

bedava sitem neden aforoz edildi.Ve kısa süre kapandı işte yılların üyesinde sok acıklamalar bunu herkes yazamaz dikkat.
evet bedava siteme rakip bir sürü site var güya bedva sitem yasallık yapıyor peki kendisi yasal mı.ve gelelim reklam olayına bedava sitem aslında bize reklam yaptırıyor ulan biz safmıyız he soruyorum bedava siteme biz safmıyız evet yeni bir sayfamız acıldı bunu ordan daha derin konusuruz.ve bedava sitemi kınıyoruz .lütfen yaaaaaaaaa üye olmayalım oluyosakta benim gibi............
Mesaj12.04.2009, 18:47 (UTC)    
Mesaj konusu: .

arkamdan edilen küfürlerin aynısı ve bu baslıklar sakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahah Idea
Mesaj12.04.2009, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=30896

Burdaki Başlığı İncelersen Sorunun Cevabını Bulabilirsin Wink
______________
Mesaj12.04.2009, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bak ulan b akkkkkk

bloggermcom yazmış:
bedava sitem neden aforoz edildi.Ve kısa süre kapandı işte yılların üyesinde sok acıklamalar bunu herkes yazamaz dikkat.
evet bedava siteme rakip bir sürü site var güya bedva sitem yasallık yapıyor peki kendisi yasal mı.ve gelelim reklam olayına bedava sitem aslında bize reklam yaptırıyor ulan biz safmıyız he soruyorum bedava siteme biz safmıyız evet yeni bir sayfamız acıldı bunu ordan daha derin konusuruz.ve bedava sitemi kınıyoruz .lütfen yaaaaaaaaa üye olmayalım oluyosakta benim gibi............


Bu Yazdığın Mesajı Yeni Gördüm Gerçektende Çok Nankörsün
Bedava-Sitem Bunu Paralı Yapsa Şu Ankinden Daha Çok Kazanırdı Emin Ol! Wink

Ayrıca Sorun Kimsenin Bunları Söyleyemmesinde Değil Sende Söylemek İsteyen Söylerdi Kardeşim Demmekki Kimse Gerek Duymamış Wink
______________
Mesaj19.04.2009, 11:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

tşk arkadaaşlar ama ben verdiğim playerde çalsınb istiyordum ikincisi duzelttiğiniz kodda da sarkı calmiyo
Mesaj20.04.2009, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

eskimisis yazmış:
tşk arkadaaşlar ama ben verdiğim playerde çalsınb istiyordum ikincisi duzelttiğiniz kodda da sarkı calmiyo


kodda herhengi bir hata yok mp3 url silinmiş olabilir başka bir mp3 url si ile dene firefox tarayıcıda bu kod çalışmaz haberin olsun ! eğer her tarayıcıda çalışsın istiyorsan ufak flash mp3 player yapabilirsin. kolaygelsin!
______________
http://bilgince.tr.gg
Mesaj23.04.2009, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

peki mp3 url sini tam olarak o kodun neresine koymam lazım
Mesaj26.04.2009, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

eskimisis yazmış:
peki mp3 url sini tam olarak o kodun neresine koymam lazım


kodda burayı bul altı çizili olan kısımı sil "http" ile başlayan mp3 ile biten yeni linkini yaz<PARAM NAME=FileName VALUE="http://www.myhouseonweb.eu/Musica/Aguasdemarco.wav">
______________
http://bilgince.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu