Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.04.2009, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu: OYUN YUKLEME ILE ILGILI BIR PROBLEM VAR

baska bi siteden sitme oyun yukluyorum ama ornek olarak kraloyun.com oyun sitesindeki gibi kendi penceresinede acmak istiyorum baska bi pencerinin acilmasini istemiyorum
Mesaj17.04.2009, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Iframe codu lan yap baska care yok
______________
CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM???
Mesaj17.04.2009, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

biraz daha acarsan cok suzel olucak yani anlatirsan
Mesaj17.04.2009, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

biraz daha acarsan cok guzel olucak yani anlatirsan
Mesaj17.04.2009, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Oyunları İframe İle çekiceksin.
Yani Şöyle
Kod:
<embed src=\"OYUNUN SWF ADRESİ\" quality= \"high\" width=\"566\" height=\"410\" type=\"application/x-shockwave-flash\" pluginspace=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\"><\/embed>


Örnek Bir Oyun Kodu
Kod:
<embed src=\"http://www.oyunvitrini.com/oyunlar/swf/b54be4bc-obama.swf\" quality= \"high\" width=\"566\" height=\"410\" type=\"application/x-shockwave-flash\" pluginspace=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\"><\/embed>


Kod:
<embed src=\"http://www.oyunvitrini.com/oyunlar/swf/b54be4bc-obama.swf\" quality= \"high\" width=\"566\" height=\"410\" type=\"application/x-shockwave-flash\" pluginspace=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\"><\/embed>
[/code]
______________
Mesaj17.04.2009, 17:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmmda benim sordugum kodu nerdne bulucaz her siteden alabiliyormuyuz bide kodu bulduk diyelim sayfalarimi degistire tikliyorum direk sayfanin icine kodu yapistirsam olucakmi Question Question iyi bir aciklama yapin yeni yapmaya karar vrdim siteyi ltf
Mesaj17.04.2009, 18:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herhangi bir oyun sitesine gir. Kaynağı görünütle de ve çıkan sayfada .swf diye arat. Bulduğun http:// ile başlayıp .swf ile biten kodu üstte verdiğim kodda OYUN KODU BURAYA yazan yere ekle. Daha sonra sayfalarımı değiştire tıkla kaynak yazan yere tıkla ve kodu yapıştır. Bu kadar.
______________
Mesaj17.04.2009, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

resimli anlatirmisn aglicam ama cok zor bu is ama sabirla ustunde kalkicam tabi resimli bi sekilde anlatrsan
Mesaj17.04.2009, 18:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen resimi filan bırak. Alttaki kodu direk sitene ekle.. Anında binlerce oyun sitende olsun.
Kod:
<div align="center"><iframe name="oyunlar" title="oyunlar" allowtransparency="true" src="http://www.oyunim.com/" width=500 height=1270 scrolling=no frameborder=0 marginwidth=0 marginheight=0></iframe><br /><a title="oyun ara" href="http://www.bedavasitem.forum.st">BEDAVASİTEM.FORUM.ST</a></div>

______________
Mesaj17.04.2009, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunu direk anasyfaya kopyalasam olur umarim
Mesaj17.04.2009, 18:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Olur olur..
______________
Mesaj17.04.2009, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

seni cok SIK bogaz etmis olmuyosam site tasarimi konusunda ban yardimci olursan istersen ozel mesaj atarak msn bana gonder daha rahat konusalim Smile Rolling Eyes bu arada iyi bi ustasiniz Cool
Mesaj17.04.2009, 18:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sen önce Iceblue'yı kap css sonraki işin olsun..Yüzmeyi bilmeden okyanusa atlama
______________
Mesaj17.04.2009, 18:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

anlamadim icebluyu biliyorumda
Mesaj17.04.2009, 18:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu arada yuzmeyi bilmeden okyanusa atlama hosuma gitti Very Happy Exclamation
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu