Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.09.2008, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Lincoln Antalya'da[flash]

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı disziplinsiz davranışlarına bir yenisini daha ekledi.


Teknik direktör Skibbe'nin bugün takıma izin vermesini fırsat bilen Lincoln, Salı akşamı kız arakdaşıyla birlikte Antalya'ya gitti.

Lincoln'un Antalya'da sarı kırmızılı taraftarlar tarafından görüldüğü ve büyük şaşkınlıkla karşılandığı öğrenilirken, Sarı-kırmızılı taraftarlar Galatasaraylı yöneticileri arayarak Lincoln'ün yanında bir bayanla Antalya'ya geldiğini bildirdiler.

Yapılan araştırmada Lincoln'ün hiç kimseden izin almadan Salı akşamı Antalya'ya gittiği, bugünün izinli olması ve Perşembe antrenmanının da 17.30 olmasını fırsat bilerek tatil için Antalya'ya gittiği belirtildi.

Ancak son haftalarda başarısız futboluyla Sarı-kırmızılmı taraftarların tepkisi çeken, son lig maçında Skibbe tarafından yedek kulübesinde oturtulan Lincol'ün sorumsuz davranışlarına bir yenisini daha eklemesi, Sarı-kırmızılı yöneticileri kızdırdı.

Antalyaspor ile Cumartesi günü oynanacak maç öncesinde Lincoln'ün 2 günlük kaçamak yapması bu futbolcunun sık sık sakatlanmasıyla ilgili şüpheleri arttırdı. Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde bu konuyu iyice araştırdıktan sonra, Lincoln'e bir ceza daha vermesi bekleniyor.
______________


Mesaj10.09.2008, 14:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Senna: F.Bahçe'ye gitmedim çünkü...



İspanya Milli Takımı ve Villarreal'in yıldız futbolcusu Marcos Senna, “İspanya'dan ayrılmak istemediğim için Fenerbahçe'ye gitmedim” dedi.

Senna, El Pais gazetesinde yer alan röportajında, futbolcu olarak jübilesini İspanya'da yapmak istediğini belirterek, şöyle devam etti: “Daha az para kazanacağım ama Villarreal'in beni tutmak için verdiği çabaya teşekkür etmeliyim. Sözleşmemi 2011'e kadar uzattığında başkan Fernando Roig'e (Bu şartname bir daha sizi rahatsız edemeyecekleri kadar yüksek) dedim.”

Brezilya asıllı İspanyol futbolcu, Villarreal'de sözleşmesi bittiğinde, 35 yaşında futbolcu bırakacağını açıkladı.

Öte yandan, şu anda Fenerbahçe'nin başında olan İspanya'nın eski teknik direktörü Luis Aragones ile yeni teknik direktör Vicente Del Bosque'yi kıyaslayan Senna, “Del Bosque, Luis'e göre futbolculara daha yakın biri. İlk günden itibaren onunla konuşmamız için bize oldukça özgürlük verdi. Ama takımdaki futbolcular içinde birlik kurması için çok da çaba harcamasına gerek yok, zaten iyi bir grubuz” dedi.

Del Bosque'nin ilk günden “radikal değişiklikler olmayacak” diyerek, Aragones'in oyun stilini devam ettireceği sinyalini verdiğini kaydeden Senna, işleyen bir sistemin değiştirilmemesi gerektiğini savundu.

Bu arada, İspanya Milli Takımı'nda Luis Aragones'in koyduğu bazı yasakların kalktığı, futbolcuların artık sabah kahvaltılarında kruasan (hamur işi yağlı poğaça) yiyebildikleri belirtildi.
______________


Mesaj10.09.2008, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lincoln ü gerçekten büyük umutlarla aldık

taraftarları heycanlandrıan bir transfer olmuştu.

ancak lincoln bu taraftara sanki istemem dermiş gibi böyle tavırlarla karşılık verdi

biz lincoln ü lider olarak görürdük ama bu takımın liderleri 2 tanedir (beyni Anlamında , oyunu yönlendirebilecek)

arda turan

harry kewell

daha birçok futbolcu var ama bu ikisi daha ağır basıyor..

______________
Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte .
Mesaj10.09.2008, 19:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ama lincoln de naapsın herkes onun üstüne gidiyo kafasını dinleyip kendine gelmesi lazımı love yo lincoln
______________


Metin GÖKÇEK




Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu