Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.02.2017, 11:44 (UTC)    
Mesaj konusu: 100 TL Karşılığında Tasarım Ko

Merhaba. Sitemi ziyaret edenler belki görmüştür; 1 ay önce siteye yeni bir tasarım kodlaması yazdım. Hem maksimum sıkıştırılmış css3 kodları, hem de javascript’in stil desteği ile bu kodları hazırladım. Sürekli yazı yazmak, siteye gönderilen yazıları düzenlemek ve yorumları denetlemek zorunda kaldığım için de sadece firefox tarayıcılar ve 1024x768 ekran çözünürlüğü içindi bu kodlama; diğer tarayıcılara uyarlamak için dediğim gibi zamanım ya da diğer tarayıcılara özgü css kodları hakkında bilgim yok. Tasarımımda resim zaten kesinlikle kullanmıyorum.

İşte bu yüzden teklifim şu:

1. Siteye giydirdiğim bu yeni tasarımı diğer tarayıcılar (android cihazlar ve mobil tarayıcılar için de dahil) ve her ekran çözünürlüğü için uyumlu hale getirmek;

2. Varsa kodlama hatalarını düzeltmek.

Bunun için 100 TL ayırabilirim. Dediğim gibi, yeni bir tasarım yapmayacaksınız. Sadece tüm ekran çözünürlükleri ve tarayıcılar için uyumlu hale getirecek yani kodları düzelteceksiniz.

İlgilenenler varsa bana özel mesaj atabilirler ya da lusiyen(at)hotmail.com email adresini kullanabilirler.
______________

gizliilimler.org / 4kitap.tr.gg / mehmetakifardic.tr.gg


En son gizliilimler tarafından 24.02.2017 11:49:27 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj25.02.2017, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba,
kullandığınız tasarım bedava-sitem'in kendi tasarımı, yani css ile stilleri önceden oluşturulmuş. bu sebeple bunları revize etmek kısa bir iş değil ve bu platformda responsive (mobil vs. uyumu) yapabilecek pek kişi bulamazsın. 100 tl bütçe de bunun için yeterli olmayacaktır.
bedava-sitem'in kendine ait yeni tasarımlarını incelemedim ama mobil uyumlu olanları var diye düşünüyorum, onlardan birini tercih edersen daha faydalı olacaktır çünkü sitenin içeriği yüzlerce sayfadan oluşuyor. kolay bir geçişle işi çözebilirsin.

profesyonel destek almak istersen özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirsin, yönlendirebilirim seni.
______________
impossible is nothing
Mesaj04.03.2017, 11:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba Gizli İlimler. Bu konuda size yardımcı olmak isterdim fakat şu aralar pek vaktim olmuyor. Size şunu önerebilirim. CSS Media sorguları ile mobil ekranlardan sol ve sağdaki menü link yazılarınızı kaldırın display:none ile... Aynı sorgu içinde yeni bir mobil menü tasarlayıp tüm linklerinizi oraya ekleyin, internette birçok mobil menü örneği bulabilirsiniz. Kaldırdığınız yazıları da footer oluşturup oraya aktarın. Site içeriğine de width:100% eklerseniz daha derli toplu bir görünüm elde edersiniz. Normal tasarımı siz yaptıysanız bunu da yapabilirsiniz, hiçbir farkı yok. Tek yapmanız gereken aynı tanımlamaları media sorgusu içinde genişliğe göre tekrar ayarlamak veya isteğinize göre yeni tanımlamalar eklemek... Uygun bir vaktim olursa, siz de bu konuda bir ilerleme kaydetmemiş olursanız yardım etmek isterim. Yine de yakın zamanda böyle uygun vaktim olacağını sanmıyorum. İyi çalışmalar.
______________
Mesaj28.03.2017, 17:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Foruma bunlar lazım işte.

Sevgiler hocam.
______________
Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Mesaj08.06.2017, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu mesaj silinmiştir.
______________


En son teknolanya tarafından 14.09.2017 12:08:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu