Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.02.2019, 13:15 (UTC)    
Mesaj konusu: Takım Elbiselerde Farklı Stiller

Takım elbise alırken, kumaş kalitesi ve kişiye özel stiller, öne çıkmaktadır. Özellikle, klasik giyimden hoşlanan kişiler için, daha sade ve ağır çizgiler tercih edilecektir. Yaş grubu daha genç olanlar için, tercih unsuru, spor kesimlerden yana olacaktır.
Takım Elbiselerde Model Çeşitliliği
Takım elbise seçiminde, model zenginliği öne çıkmaktadır. İş hayatında, klasik giyimi tercih edenlerin tercihi, düz ve sade kumaşlardan yana olmaktadır. Renk seçiminde de koyu renkler tercih edilecektir. Genç giyimden hoşlananlar için tercih, bedene oturan modeller, spor çizgilerin bulunduğu takım elbiselerdir. Farklı beğenilere hitap eden mağazaların başında, Cacharel gelmektedir. Regular, slim modelleri ile klasik kesimleri mevcuttur.
Takım Elbisede Kalite Arayanlar
Takım elbise modellerinde, kalite arayanlara önerilebilecek sitelerin başında, https://www.cacharel.com.tr/erkek-takim-elbise/ gelmektedir.
Kumaşlarda, kalite öne çıkmaktadır. Kullanılan kumaşın cinsi, %100 yün olabildiği gibi, yünlü ve pamuklu karışımlar da bulunmaktadır. Renk olarak, çok farklı tonları, mağazada görmek mümkündür. Siyah, bej, kahve, gri, lacivert, mavi, beyaz gibi renkler yer almaktadır. Farklı tasarımları ile her kesime hitap edebilmektedir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu