Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.01.2020, 10:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Web Site Yarışmamıza Davetlisiniz

Merhaba, Web-Sayfan ile tanıştın mı?

2020 Yılında başlattığımız web site yarışmamıza başvurular almaya başladık. Hadi sende web sitenle başvur yarışmaya katıl. Geleneksel hale getireceğimiz web site yarışmalarımızı her yeni yılın Ocak ayında başlatıyoruz. Yakın zamanda çok daha farklı bir hale getireceğimiz, sponsorluklarla büyüteceğimiz yarışmalarımızın daimi adayı olabilirsin.

Bu yarışma web sitenin prestiji açısından, sitenle ilgili analiz raporlarıyla siteni geliştirmen açısından, sitenin kazanacağı bedava reklamlar ile daha çok ziyaretçin olması açısından önemli!

Her geçen gün sitemizi ve yarışmamızı geliştirmek adına çalışıyoruz. Hem yarışmaya aday başvurusu yapabilir, hem sponsorluk alabilir, hem toplist ve reklam ağına katılabilir, hem siten için ücretsiz reklam kazanabilir, hem analizlerle siteni daha etkin hale getirebilir, hem yeni fikirler edinebilir, hem de bizimle beraber çalışabilirsin. Tüm bunlar için sitemize bir göz atmanda fayda var!

Sitemizi zaman zaman ziyaret et ki yeni gelişmeleri kaçırma! Ayrıca e-posta bültenimiz "Gazetta"ya abone olabilir, gelişmeleri e-postan adresine gelen e-postalarla daha rahat takip edebilirsin.


Bi' ara bize uğra Wink
http://web-sayfan.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu