Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.06.2020, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Alt Sayfa

Kendi adıma konuşmak gerekirse, 2015 yılından bu yana bilgiig.tr.gg sitesini yönetiyor ve yeniliyorum. Yaptığım araştırmaları, keşfettiğim bilgileri ve deneyimlerimi aktararak, keyif alıyordum. Ancak son zamanlarda yaşanan "10 Alt Sayfa Sınırı" gibi bir özelliği kaldıracağımı düşünemiyorum.

Sitemi, 2015 yılında ücretsiz bir şekilde açtım ve istediğim gibi konu ekleyebiliyorum. Şimdi ise, bu şekilde bir uyarı ile karşılaşmak, beni derinden üzdü. Tr.gg, ücretsiz siteler sektörünün bir devi. Ancak, hiçbir site bu şekilde bir karar olmadı benim nezlimce.

Uzun zamandır, müsait değildim. Ancak kısa bir süre önce siteme güncelleme yaptım ve bugün de konu eklemek için geldiğimde, bu tür bir uyarı ile karşılaştım. İnanın, aklımda ki düşüncelerimi nasıl sözlere aktararım bilemiyorum. İçimden sadece bunları yazmak geldi...
Mesaj13.06.2020, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Not

(Konu para değil. Konu, bu tarz bir tutum sergilenmesi.)
Mesaj13.06.2020, 19:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

20 yıllık bir siteniz olsun, sadece bir kaç şikayet üzerine siteniz kapatılabiliyor, kaç yıllık sitelerin böyle kapatıldığını gördüm ve yaşadım. 9 yıldır burdayım, her şeye rağmen ayrılmak istemedim ama bu son saçmalık artık beni vazgeçirdi. Hayırlısı olsun. Umarım vardır bir bildikleri.
Mesaj15.06.2020, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aynen bende yakın zamanda farkettim reklamları kaldırmak için premium'a geçmek iyiydi fakat istediğimiz gibi sayfa konu ekleyemiyoruz Sad
yaz indirimi sürekli aynı kalsa yine iyi olur aslında
______________
Mesaj21.06.2020, 11:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Alt Sayfa

bilgiig yazmış:
Ancak son zamanlarda yaşanan "10 Alt Sayfa Sınırı" gibi bir özelliği kaldıracağımı düşünemiyorum.
Arrow Şimdi şu cümleyi alalım:
Arrow Osmanlı Imparatorluğu'nun son zamanlarında devleti ayakta tutabilmek adına yapılan reformlar halkın talepleri doğrultusunda değil, yöneticilerin şahsi fikirleri ve görüşleri doğrultusunda yapılmıştır.
Arrow Daha sonra cümledeki Osmanlı Imparatorluğu yerine Bedava-Sitem yazıp tekrar okuyalım.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu