Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj07.07.2008, 12:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Bedava-Sitem YETKİLİLERİ SİZDEN ŞİFRE Mİ İSTİYOR ?

Arkadaşlar,

bedava-sitem( at )selin.com , bedava.sitem.support2( at )gmail.com vb. benzer yöntemlerle şifreleriniz isteniyor olabilir.

UNUTMAYIN ki Bedava-Sitem yetkilileri sizlerden asla şifre gibi bilgilerinizi istemezler.

Zaten Bedava-Sitem veri tabanında bilgileriniz bulunmaktadır. Neden istesinler ?

Bu tür kandırmacalara kanmamalı, şifrenizi kimselerle paylaşmamalısınız.

Daha önceden sitesi çalınmış olanlar burayı inceleyiniz.
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=28314

bu siteye dikkat !
http://www.ekle.somee.com/
bir tür şifre çalma yöntemi. bu tür sitelere inanmayınız.

İyi eğlenceler Wink

______________
Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert) Razz


En son sonsahne tarafından 17.10.2010 15:01:39 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
↑
Mesaj07.07.2008, 12:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

başka bir örnek verecek olursak

http://seli-n.tr.gg/

bu şekilde kullanıcı adı alarak sizden özel mesaj yolu ile şifre talep edebilirler sakın vermeyin.
sonra kendilerini hacker sanıyorlar Wink



______________


En son ysnsen tarafından 07.07.2008 12:53:51 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
↑
Mesaj10.07.2008, 13:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgi için teşekkürler
______________
Forum imza boyutu 460x60 olmalıdır.
↑
Mesaj18.07.2008, 10:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar bilgilenmeniz amacıyla başka bir mail adresi.

bedeva.sitem.support( at )gmail.com

şifrenizi vermeyin

______________
↑
Mesaj18.07.2008, 11:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

bizle alakası olmayan bir maildir
lütfen bu mailden gelen mesajlara kanmayın

bedava-sitemdestek( at )hotmail.com
↑
Mesaj18.07.2008, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

YSNSEN ARKADŞIMIZIN DEDİYİ GİBİ bedeva.sitem.support( at )gmail.com EN ÇOK KANDIRDIKLARI MAİL BU. İSMİ ÇOOOK BENZİYO. BAKARKEN Bİ FARK GÖRMEZSENİZ, FARK OKİ 4-CÜ HARF "A" YERİNE "E" YAZILMIŞ. BEDAVA YERİNE BEDEVA YAZILMIŞ. BU YOLLA WEBMASTER-ARAC.TR.GG SİTESİNİ BİLE ELE GEÇİRMEYE KALKDILAR. AMA O KANMADI. YAZILARIN ALTINDAN CÜNEYT BAĞCIDAN MESAJ GELDİĞİNDE İNGİLİZCE YAZILAR CÜNEYT BAĞCI FİLAN YAZIYO. O YAZILAR BİLE GELİYO. YAZLIRIKEN BEN, SUPPORT İSMİNİ BİLE AYNI KOYDULAR. BU MAİLE KANAN ADAMLAR FAZAL OLA BİLİR.

BU MAİLE ÇOOK DİKKAT EDİN!!! bedeva.sitem.support( at )gmail.com BU MAİLE ÇOK DİKKAT EDİN!!! TAM OKUMAYIP YAZA BİLİRSİNİZ. İSMİNDEKİ 4-CÜ HARFDEN BAŞKA YAZDIĞI YAZIDA BİLE HİÇ BİR FARK YOKTUR.

Merheba,
DOLANDIRICI MESAJ
İyi günler.

--
Cüneyt Bağcı
--
webme GmbH
Teknik Destek Takım Elemanı
Richard-Wagner-Straße 2
91054 Erlangen
Almanya

Headquarters: 91054 Erlangen, Germany
Register Court: District Court Fürth, HRB 11178
General Directors: Andreas Wohlmuth, Benjamin Lochmann

BEDAVA-SİTEME MAİL ATARKEN AYNI BÖĞLE GELİYO SADECE VE SADECE MESAJ DOLANDIRICI MESAJ OLUYO.

!!!!!-----DİKKAT EDİN-----!!!!!


RESİMLER



linkler
http://80.190.202.79/pic/w/webmasterler-group/sahtekarlik.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/7/19/427.jpg
______________


En son webmasterler-group tarafından 19.07.2008 04:50:48 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
↑
Mesaj22.07.2008, 16:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

tşk ederim bana göderirse gereken tedbiri alcam çok tşk
______________
↑
Mesaj23.07.2008, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

ysnsen yazmış:
başka bir örnek verecek olursak

http://seli-n.tr.gg/

bu şekilde kullanıcı adı alarak sizden özel mesaj yolu ile şifre talep edebilirler sakın vermeyin.
sonra kendilerini hacker sanıyorlar Wink




Resime baktımda ne kadar aptalca yaa Very Happy
______________

↑
Mesaj24.07.2008, 11:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler... Wink
↑
Mesaj25.07.2008, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu: d

Teşekkürler! Razz
______________
ADRES:http://www.dimitrikantemir.tr.gg
↑
Mesaj28.07.2008, 13:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

öncelikle teşekkürler...

mail hakkaten çok komik adınız soyadınız şifreniz Very Happy ehehehehe
↑
Mesaj28.07.2008, 14:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

kendini akıllı zanneden aceminin teki, Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
______________
↑
Mesaj01.08.2008, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu: BİLDİĞİNİZ TASARIM SİTESİ VAR MI?

EN GÜSEL TEMA SİTESİ VERE BİLİR MSNİZ? Very Happy Twisted Evil
↑
Mesaj01.08.2008, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok sagolun bizi bilinçlendirdiniz..
______________

↑
Mesaj01.08.2008, 11:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok komik bir olay, benden isteyeceklerde ben vereceğim. Özelliklede güzel tasarımlı sitelere gönderiyorlar.


Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Smile
______________


En son hersite-burada tarafından 01.08.2008 11:24:58 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
↑
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu