Yazar |
Mesaj |
-
herkezebanner
Acemi Üye
|
27.09.2009, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: Her türlü grafik işleriniz yapılır / Açtık |
|
|
Merhaba,
HerkezeBanner.tr.gg ' hoş geldiniz !
Siteniz için bir bannera ihtiyacınızmı var ?
, Yada bir css şablonmu çizdirmek istiyorsunuz ?
Her türlü grafik işleriniz itina ile yapılır , hemde hiç bir
ücret talep etmeden , sistemden grafik isteğinde
bulunun , biz yapalım.
Sizler için neler yapabiliriz ?
1- Banner
2- İndex
3- Css Şablon
4- Logo
5- Çizim
Ve hertürlü grafik istekleriniz !
İSTEKDE BULUNMAK İÇİN SİTEMİZE GÖZ ATABİLİRSİN |
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.09.2009, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İki tane aynı başlık açmayınız lütfen.Açtığınız diğer başlıktan devam ediniz ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
imparatorunsitesi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
herkezebanner
Acemi Üye
|
27.09.2009, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onderteam yazmış: İki tane aynı başlık açmayınız lütfen.Açtığınız diğer başlıktan devam ediniz
Konu değişdirme şansım olmadığı için yenisini açdım , konuda bazı değişiklikler
yaptımda
imparatorunsitesi yazmış: sen böyle devam edersen her türlü moderatör seni banlar
Birazdaha açarmısın ? |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
27.09.2009, 13:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
Konuyuda Daha Fazla Uzatmayalım Öbür Konudan Devam Edilse Daha Mantıklı Bence ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
herkezebanner
Acemi Üye
|
27.09.2009, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
Konuyuda Daha Fazla Uzatmayalım Öbür Konudan Devam Edilse Daha Mantıklı Bence
yaptımda |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
27.09.2009, 13:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Tamam Anladım Fakat Öbür Konundaki Yazılarda Aynı Burdakilerde Sadece Renklerini Değiştirmişsin ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
herkezebanner
Acemi Üye
|
27.09.2009, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Tamam Anladım Fakat Öbür Konundaki Yazılarda Aynı Burdakilerde Sadece Renklerini Değiştirmişsin
İSTEKDE BULUNMAK İÇİN SİTEMİZE GÖZ ATABİLİRSİN
Borumu |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
27.09.2009, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Tamam Anladım Fakat Öbür Konundaki Yazılarda Aynı Burdakilerde Sadece Renklerini Değiştirmişsin
Borumu
Borumu
Polemik yaratıp ortalığı karıştırmak istemiyorum lütfen biraz daha saygılı olun anlamsız cümleler yazıpta forumu ahlaksız ve anlamsız kelimelerle kirletmeyin
"Borumu" anlamı ney şimdi bunun ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
herkezebanner
Acemi Üye
|
27.09.2009, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Borumu
Borumu
Polemik yaratıp ortalığı karıştırmak istemiyorum lütfen biraz daha saygılı olun anlamsız cümleler yazıpta forumu ahlaksız ve anlamsız kelimelerle kirletmeyin
"Borumu" anlamı ney şimdi bunun
Mesajı iği oku bi değişiklik warmı yokmu orda koskocaman İSTEKDE BULUNMAK İÇİN SİTEMİZE GÖZ ATABİLİRSİN yazısı war demek |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
27.09.2009, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Borumu
Borumu
Mesajı iği oku bi değişiklik warmı yokmu orda koskocaman İSTEKDE BULUNMAK İÇİN SİTEMİZE GÖZ ATABİLİRSİN yazısı war demek
aa az önce açtığım konuma tasarım yazacağıma asatarm yazmışım vede nokta koymayı unutmuşum hemen yeni konu açıp düzelteyim
Herkes böyle bişi eklemek için yeni konu açarsa vay halimize ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
27.09.2009, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Borumu
Ne Biçim Konuşuyon Gardaş Sen Boru Moru ? |
|
↑
|
|
|
-
herkezebanner
Acemi Üye
|
27.09.2009, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Borumu
Borumu
Mesajı iği oku bi değişiklik warmı yokmu orda koskocaman İSTEKDE BULUNMAK İÇİN SİTEMİZE GÖZ ATABİLİRSİN yazısı war demek
aa az önce açtığım konuma tasarım yazacağıma asatarm yazmışım vede nokta koymayı unutmuşum hemen yeni konu açıp düzelteyim
Herkes böyle bişi eklemek için yeni konu açarsa vay halimize
Nokta ve virgül ile olacak iş değil , az önce konuyu acdığımda isteklerin henüz başlamadığını belirtmişdim ancak şimdi isteklerin başladığını ve istek yapmak için sitemize bakabileceğinizi söyledim.. yani nokta ve virgül ile olacak iş değil xD |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
27.09.2009, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Borumu
Borumu
Nokta ve virgül ile olacak iş değil , az önce konuyu acdığımda isteklerin henüz başlamadığını belirtmişdim ancak şimdi isteklerin başladığını ve istek yapmak için sitemize bakabileceğinizi söyledim.. yani nokta ve virgül ile olacak iş değil xD
İstekler Başladı Yazısını o Başlıgında Belirtseydin Yeni Başlık Açmasaydın Olmazmıydı ¿ |
|
↑
|
|
|
-
herkezebanner
Acemi Üye
|
27.09.2009, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: herkezebanner yazmış: tasarist yazmış: Aynı Konuyu 1-2 Veya Daha Fazlasını Açmana Gerek Yok Sanırım... Konu Sürekli Üsstte Dursun Diyorsan Bunu Yapmana Gerek Öbür Konuna Mesaj Yazman Yeterli Flood Yapmadan Tabikide
yaptımda
Borumu
Borumu
Nokta ve virgül ile olacak iş değil , az önce konuyu acdığımda isteklerin henüz başlamadığını belirtmişdim ancak şimdi isteklerin başladığını ve istek yapmak için sitemize bakabileceğinizi söyledim.. yani nokta ve virgül ile olacak iş değil xD
İstekler Başladı Yazısını o Başlıgında Belirtseydin Yeni Başlık Açmasaydın Olmazmıydı ¿
haklısın bi hata yapdım ama bunlarda iğice körüklüyo kardeşim ya :S |
|
↑
|
|
|
|