Yazar |
Mesaj |
-
okolaykod
Acemi Üye
|
18.01.2012, 13:16 (UTC) Mesaj konusu: WorddPressi Sizde Bedava Siteme taşıyabileceksinzi |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
okolaykod
Acemi Üye
|
18.01.2012, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
EEVET ARKADAŞLAR PROFESYONELLLİYE ADIM ATIN COCUKSU SİTELERDEN KURTULUN VE COK CİDDİ YERLERE ULAŞIN ICEBLUE CSS DESİNG YAPTINIZDA NE OLDU ARTIK ÇİDDİ SİTELER ACMANIN ZAMNI GELMEDİMİ?
BUGUN UBLOED EDİP YARIN KOYACAĞIM VİDEOLARI SİTEMDE GÖRECEKSİNİZ VE BUNUNLA KALMAYACAK DAHA BİR COK KONUDA KOYACAM VE BU WORD PRES
BEDAVASİTEMDE CIĞIR AÇAÇAK ........... |
|
↑
|
|
|
-
galeri-zhsahin
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Wp temalarını Bedava-Sitem'e uyarlamak çığır açmıyor aksine daha da geriye götürüyor.
Tasarım editlemek css bilmek değildir.
Kodlama nedir bunu bilmeyen bir çok kullanıcı wp teması editleyerek tasarımcı ilan ediyor kendini.
Bu durum sizi geliştirmez, ve bana göre wp temasını uyarlamak övünülecek bir şey değildir. |
|
↑
|
|
|
-
galeri-zhsahin
Acemi Üye
|
23.01.2012, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doktordizayn yazmış: Wp temalarını Bedava-Sitem'e uyarlamak çığır açmıyor aksine daha da geriye götürüyor.
Kodlama nedir bunu bilmeyen bir çok kullanıcı wp teması editleyerek tasarımcı ilan ediyor kendini.
Bu durum sizi geliştirmez, ve bana göre wp temasını uyarlamak övünülecek bir şey değildir.
Ben konu boş kalmasın diye hazırladım. Dediğiniz de doğru. Fakat yeni başlayan arkadaşlar için bir başlangıç olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galeri-zhsahin yazmış: doktordizayn yazmış: Wp temalarını Bedava-Sitem'e uyarlamak çığır açmıyor aksine daha da geriye götürüyor.
Bu durum sizi geliştirmez, ve bana göre wp temasını uyarlamak övünülecek bir şey değildir.
Ben konu boş kalmasın diye hazırladım. Dediğiniz de doğru. Fakat yeni başlayan arkadaşlar için bir başlangıç olabilir.
Sizi anlıyorum, fakat yeni başlayan arkadaşlar için en iyi başlangıç konuları öğrenmektir.
Css nedir bilmeyen insanlar wp teması editliyor. Bu bir başlangıç değildir ve A'yı bilmeden K'ya geçmek gibi bir şeydir.
Desteklemiyorum malesef, fakat paylaşanlara yine saygı duymak gerek. |
|
↑
|
|
|
-
bazz91
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 21:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: WorddPressi Sizde Bedava Siteme taşıyabileceksinzi |
|
|
ozamn onu yap |
|
↑
|
|
|
-
sacekimfiyat
Acemi Üye
|
27.01.2012, 19:58 (UTC) Mesaj konusu: saç ekimi sayfası |
|
|
sitey yeni buldum ve saç ekimi ile lgili bir şeyler ypıcm. inşallah muvaffak olurum..
burun estetiği
lazer lipoliz
saç ekimi |
|
↑
|
|
|
-
zhsahin
Acemi Üye
|