Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba İleride okul genelinde yapacağım büyük sunum için her şeyim hazır ancak arka plan (fon) müziği dışında Bu konuda bana yardım edebilicek bir arkadaş filan varmıdır ? Şarkılar filan seçildi sadece birinin onlardan çoook güzel bir remix yapması gerekiyor.Yardım edebilecek arkadaş özel mesaj atarsa sevinirim
Müzik Listesi;
A Great Big World & Christina Aguilera - Say Something
Baby Blue - Bump
David Guetta - Titanium ft. Sia
Ellie Goulding - Burn
Freaky Boys - Take Me Away
Justin Bieber - Roller Coaster (Audio)
Katy Perry - Dark Horse (Audio) ft. Juicy J
Katy Perry - Unconditionally (Official)
Lana Del Rey - Summertime Sadness
Macklemore - Starting Over
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - CAN'T HOLD US FEAT. RAY DALTON
Macklemore & Ryan Lewis feat. ScHoolboy Q and Hollis - White Walls
Passenger - Let Her Go [Official Video]
Rihanna - Diamonds
Shakira - Can't Remember to Forget You ft. Rihanna
Zedd - Clarity (Official Video) ft. Foxes
Dj Mix Pro programını tavsiye ediyorum.
Buradan yapıcak bir aday çıkmaz diye düşünüyorum Arif.
İnternet üzerinden biraz araştırırsan verdiğim program hakkıda anlatım bulabilirsin. ______________
Dj Mix Pro programını tavsiye ediyorum.
Buradan yapıcak bir aday çıkmaz diye düşünüyorum Arif.
İnternet üzerinden biraz araştırırsan verdiğim program hakkıda anlatım bulabilirsin.
Kardeş öncelikle görmeyeli baya bir rütbe artışı olmuş tebrik ederim Konuya dönücek olursam dediğin programa baktım ve hiç bir şey anlamadım zaten anlasam bile biraz tefaruatlı birşey sanırım ve vaktim yok dersler sınavlar bu sunuma hazırlık filan Anlayan arkadaş çıkar mı bilmiyorum ama çıkana kadar beklicez ______________
Rica ederim
Parçaları fareyle seçip kopyala yapıştır mantığıyla resim yaparcasına remix yapabilirsin kolay gelsin
Her şeyi yaptım filan en son aldığım şok ile bütün moralim çöktü :/ O şokta yapılan remixin sadece o program olan sistemlerde çalıştığıydı :/ ______________
Her şeyi yaptım filan en son aldığım şok ile bütün moralim çöktü :/ O şokta yapılan remixin sadece o program olan sistemlerde çalıştığıydı :/
Kaydederken mi problem var ?
Evet modum Her neyse salı veya çarşamba günü konferansı yapıcam.Artık şarkıları değiştirmicem. 4 tanesini seçtim onları kullanıcam. İlginizden dolayı teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir ______________
Syn.Modum ilginizden dolayı teşekkür ederim. Gerek kalmadı indirmeme aralarından en çok sevdiğim ve dinlediğim şarkıyı seçtim Ama eğer benden başka bir arkadaşın işine yarayabilir. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.