Yazar |
Mesaj |
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
01.08.2015, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: Cloud Gallery | Dünyadaki Görsellere Kolayca Ulaşı |
|
|
Site genel görüntüsü:
Galeri paneli:
Resim Yükleme Paneli:
Sitenin genel yıldız özellikleri:
=> Gelişmiş Tasarım
=> Gelişmiş Galeri
=> Gelişmiş Resim Yükleme Sistemi
Yakında
=> Üyelik Sistemiyle Kendi Albümünü Oluşturabilme Sistemi ______________
En son cloudgallery tarafından 01.08.2015 10:48:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
01.08.2015, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@dreambliss & @cloudgallery
Tasarımın veya fikrin size ait olduğunu iddia ediyorsanız bunu supporta kanıtlarınızla beraber bildirin buradan tartışmayın defalarca söyledim bunu, ikinizin de kim olduğunu biliyorum. Buradan devam ederseniz forumdan uzaklaştıracağım her ikinizi de..!
Özel mesaj yoluyla bir küfür meselesi varsa bunu da öğeyi denetle yapmadan supporta atın her ikiniz de Tarık abi gerçeği görüyor zaten öğeyi denetle yaparak bir yere varılmaz, öğeyi denetle yapılarak iftira atılırsa iftira atan kişinin siteleri silinir..
Tartışma yaratan mesajları siliyorum, devam ettiğinizi görürsem bu sefer müsamaha göstermeden her ikinizi de forumdan uzaklaştıracağım, buradan tartışıp kimsenin huzurunu kaçırmaya lüzum yok..!______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
01.08.2015, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: @dreambliss & @cloudgallery
Tasarımın veya fikrin size ait olduğunu iddia ediyorsanız bunu supporta kanıtlarınızla beraber bildirin buradan tartışmayın defalarca söyledim bunu, ikinizin de kim olduğunu biliyorum. Buradan devam ederseniz forumdan uzaklaştıracağım her ikinizi de..!
Özel mesaj yoluyla bir küfür meselesi varsa bunu da öğeyi denetle yapmadan supporta atın her ikiniz de Tarık abi gerçeği görüyor zaten öğeyi denetle yaparak bir yere varılmaz, öğeyi denetle yapılarak iftira atılırsa iftira atan kişinin siteleri silinir..
Tartışma yaratan mesajları siliyorum, devam ettiğinizi görürsem bu sefer müsamaha göstermeden her ikinizi de forumdan uzaklaştıracağım, buradan tartışıp kimsenin huzurunu kaçırmaya lüzum yok..!
Alper Abi, dediğinde haklısın. İftira atmanın anlamı yok. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
02.08.2015, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albüm ekledik.
Sarı-Yeşil Takım [16 Resim]
Link: http://cloudgallery.tr.gg/gallery/kat-16.htm
Ayrıca bize albüm gönderenlerin reklamını yapıyoruz. ______________
En son cloudgallery tarafından 02.08.2015 13:55:59 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
04.08.2015, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
cloudgallery
Aktif Üye
|
05.08.2015, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arka planı saydam olanların arka planlarına kayıtlı olmamak üzere damalı fon eklenmiştir.
Önizleme:
______________ |
|
↑
|
|
|
|