Yazar |
Mesaj |
-
rockjog
Acemi Üye
|
28.06.2009, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Hic Bir yanlışıklık yok girdigi zaman direk sarı ışık yanıyor saten Neden yandığını Merak eddigim icin cekip koydum yoksa ne koycam
Neden yandığını merak etmişsin dedmişsin ayrıca hakaret etmeeeee! ______________
[img=http://img.webme.com/pic/c/csstor/forumbanneri.png] |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
28.06.2009, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eddigim Hakeret degildi tartışma yaratma support cevap versin yayınlarız. ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
mediamouse
Acemi Üye
|
28.06.2009, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Uzatmayalım ozaman admindir işte hata olacağını fazla sanmıyorum phpbb iyi bir forum scripti hata yapmaz |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.06.2009, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bir modumuz iism vermiyeceğim sordum msneden test amaçlı olacağını söledi ama kesin bişey yok sadece tahmin ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
29.06.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodek yazmış: htlmkodes yazmış: Hic Bir yanlışıklık yok girdigi zaman direk sarı ışık yanıyor saten Neden yandığını Merak eddigim icin cekip koydum yoksa ne koycam
kodes admin olsa sitesini düzenlerdi.
Siz eski sahibimiz benjamin'in sitesini görmüşmüydünüz veya şuan bizi haberleriyle bilgilendiren the-boys diye başlıyo ismi onun sitesini gördünüz mü
Adminler sitelerini düzenlemiyorlar nedense çünkü işleri forumda..
Bu gibi olaylara yine eskilerden Selin hanıma sormuştum..
O da Erlangen'den bazı yöneticiler kontrol için geziyorlar demişti..
Bilginize.. ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
29.06.2009, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
mistanbul yazmış: kodek yazmış: htlmkodes yazmış: Hic Bir yanlışıklık yok girdigi zaman direk sarı ışık yanıyor saten Neden yandığını Merak eddigim icin cekip koydum yoksa ne koycam
Siz eski sahibimiz benjamin'in sitesini görmüşmüydünüz veya şuan bizi haberleriyle bilgilendiren the-boys diye başlıyo ismi onun sitesini gördünüz mü
Bilginize.. Selin abla ayrıldı mı ki eskisin ? |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
29.06.2009, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: selam |
|
|
kaidem yazmış: mistanbul yazmış: kodek yazmış: htlmkodes yazmış: Hic Bir yanlışıklık yok girdigi zaman direk sarı ışık yanıyor saten Neden yandığını Merak eddigim icin cekip koydum yoksa ne koycam
Bilginize.. Selin abla ayrıldı mı ki eskisin ? |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
29.06.2009, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: selam |
|
|
mistanbul yazmış: kaidem yazmış: mistanbul yazmış: kodek yazmış: htlmkodes yazmış: Hic Bir yanlışıklık yok girdigi zaman direk sarı ışık yanıyor saten Neden yandığını Merak eddigim icin cekip koydum yoksa ne koycam
Bilginize.. Selin abla ayrıldı mı ki eskisin ?
Günaydın nasılsın
İyiyim sen nasılsın
Valla bilmiyodum yeni orendim |
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
29.06.2009, 12:24 (UTC) Mesaj konusu: Re: selam |
|
|
kaidem yazmış: mistanbul yazmış: kaidem yazmış: mistanbul yazmış: kodek yazmış: htlmkodes yazmış: Hic Bir yanlışıklık yok girdigi zaman direk sarı ışık yanıyor saten Neden yandığını Merak eddigim icin cekip koydum yoksa ne koycam
Bilginize.. Selin abla ayrıldı mı ki eskisin ?
Günaydın nasılsın
İyiyim sen nasılsın
Valla bilmiyodum yeni orendim |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
29.06.2009, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodek yazmış: htlmkodes yazmış: Hic Bir yanlışıklık yok girdigi zaman direk sarı ışık yanıyor saten Neden yandığını Merak eddigim icin cekip koydum yoksa ne koycam
mesela supprot-tr'de admin ama forumda ne paylaşımı var ne de sitesinde bişi var.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
29.06.2009, 14:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
29.06.2009, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: aynı kişi almanlarda da var comunity-de diye... fatih sende almanyadan ayrılmıyorsun haa ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
29.06.2009, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: mistanbul yazmış: aynı kişi almanlarda da var comunity-de diye... fatih sende almanyadan ayrılmıyorsun haa |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
29.06.2009, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: denizmerkezi yazmış: mistanbul yazmış: aynı kişi almanlarda da var comunity-de diye... fatih sende almanyadan ayrılmıyorsun haa Evet tşkler ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
29.06.2009, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burası genel problemler bölümü..
Ben burada site ile ilgili hiç bir genel problem göremiyorum..
Konu kilit.. |
|
↑
|
|
|
|