Alıntı değil; kendi emeğinizle hazırlanmış ve o sayfaya çok ziyaretçi çekmelisiniz.Ziyaretçi çekmek msnde ona buna söylüyerek o sayfaya veya şu siteye girmesi değildir...Sizin isteğiniz dışında ziyaretçilerin çoğunluğudur.İçerik düzeniniz çok önemli olmakla beraber az öncede belirttiğim gibi alıntı değil, kendi sayfalarınızı, kendi emeğiniz aktarmanız gerekmektedir ve bunun yanında konuya mesaj atan diğer arkadaşların önerilerinden oluşmaktadır...
Alıntı değil; kendi emeğinizle hazırlanmış ve o sayfaya çok ziyaretçi çekmelisiniz.Ziyaretçi çekmek msnde ona buna söylüyerek o sayfaya veya şu siteye girmesi değildir...Sizin isteğiniz dışında ziyaretçilerin çoğunluğudur.İçerik düzeniniz çok önemli olmakla beraber az öncede belirttiğim gibi alıntı değil, kendi sayfalarınızı, kendi emeğiniz aktarmanız gerekmektedir ve bunun yanında konuya mesaj atan diğer arkadaşların önerilerinden oluşmaktadır...
Saygılar..
bir de google nin istediği gibi sayfa düzeni gibi sayfanız olmalı ben bir ara bağlantı almıştım ondan biliyorum ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA
Sizin sitenizde genelde üstte main menü olursa yani ana menü bu menüdede siteyi tanıtan ve gerekli olan temel ifadeler geçerse google bunu bir süre sonra anlar ve gerekli olduğunu düşünüp bunu kategoriler...
Mesela
Bir web site satın alma adresimiz var...
Biz ana menü olarak üstte "Alan adı", "host" vb. şeyler yazar ve bunlar tıklanılırsa böyle şeyleri google algılayıp kategoriler... ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN)
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.