Bende çeşitli olsun diye paylaştım (çok)basit bir logo(lar) yaptım (Çok uğraşamadım özür dilerim.Bunun farlkı birşeyi olamadığından böyle.7000 font'un hepsini denesem artık olmazdı.Alt tarafta bu ,üst tarafta bu yazdığınızdan bundan farklı şey düşünülmezdi;
Selamlar, @webeveynsitesi silindiği için grafikerlikten ayrılmıştır. ( Bedava-Sitem Grafikerleri ) başlığı altında hizmet verdiği için ve istekleri karşıladığı için teşekkür ederiz.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
En son ciz-dizayn tarafından 03.09.2014 19:44:28 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Selamlar, @webeveynsitesi silindiği için grafikerlikten ayrılmıştır. ( Bedava-Sitem Grafikerleri ) başlığı altında hizmet verdiği için ve istekleri karşıladığı için teşekkür ederiz..
Allah yardımcısı olsun.
Grafiker olmak istiyen arkadaşlarımız bizlere çalışmalarını gönderebilirler.
Ekip olarak değerlendireceğiz. ______________
- Teknik Destek Personeli
En son aktif-dost tarafından 03.09.2014 19:48:17 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
=>Resmin Boyutu : 690x37
=>Resmin Özellikleri : Fenerbahçe renkleri... (http://salihtoy.com/wp-content/uploads/2013/05/fobs.png - bunun gibi)
=>Üstüne Yazılacak Yazılar :
Webme Reklamı yada MgmFB
=>Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / text reklam arkaplanı ______________
Merhaba arkadaşlar wattpad'ta yazacagım kitap için kapak fotosuna ihtiyacım var
=> Resmin Boyutu : 450*450
=> Resmin Özellikleri : yıldırım dolu olsun içinde bir erkegin golgesi
=> Üstüne Yazılacak Yazılar : ustunde kapaka uygun yazi ile melez gunlugum altına taha 231 yazsın
=> Resmin Türü / Logo - Banner - Başlık - Resmi. / KİTAP İÇİN KAPAK FOTOSU
Yardım eden butun arkadaşlar teşekürler ______________
Sitem geri açıldı .. Yasal olmadığını bilmediğim bir husus yüzünden kapanmıştı Tarık bey geri açtı şimdi grafiker değil miyim? Bu arada profil fotosunu değiştirmemiş diyen arkadaş ;Sitem kapalıydı değiştirsem ne olurdu . ______________
Sitem geri açıldı .. Yasal olmadığını bilmediğim bir husus yüzünden kapanmıştı Tarık bey geri açtı şimdi grafiker değil miyim? Bu arada profil fotosunu değiştirmemiş diyen arkadaş ;Sitem kapalıydı değiştirsem ne olurdu .
Selamlar, Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz..
Teşekkürler, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Herkese merhaba.
Değerli kullanıcılarımız sizleri bu başlık altından bir konu hakkında bilgilendireceğim.
Grafikerliğe adaylığını koyan analogfikir isimli kullanıcı göreve uygun görülmüştür.
Kendisine görevi boyunca başarılar dilerim. ______________
Herkese merhaba.
Değerli kullanıcılarımız sizleri bu başlık altından bir konu hakkında bilgilendireceğim.
Grafikerliğe adaylığını koyan analogfikir isimli kullanıcı göreve uygun görülmüştür.
Kendisine görevi boyunca başarılar dilerim.
Teşekkürler Aykut ve tüm diğer moderatör arkadaşlar. Bu bölümde mümkün olabildiğince iyi işler çıkarmak ve sizlerinde desteğinizle de foruma biraz canlılık katmak babında kendimi de geliştirmek üzere bu görevle başlamak istedim. Hepinize iyi forumlar iyi vakitler dilerim. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.