Tarayıcı kodlarken aynı zamanda video şeklinde ders de çekilsin mi? Hem tarayıcı gelişir, hem de yeni bilgiler öğrenirsiniz |
Tamam, olsun |
|
[ 11 ] |
Hayır, gerek yok |
|
[ 0 ] |
|
Toplam Oylar : 11 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
AndroT
Acemi Üye
|
11.10.2015, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende Deneyeceğim
Kolay gelsin |
|
↑
|
|
|
-
itsacoding
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.10.2015, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
AndroT yazmış: Bende Deneyeceğim
Kolay gelsin
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
einstein-browser
Acemi Üye
|
16.10.2015, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
Konu yenilenmiştir. Çok yakında yeni konu açılacaktır
Lütfen, sizce nasıl bir tarayıcı olmalı!? Neler bekliyorsunuz cevap verelim |
|
↑
|
|
|
-
BrowzMuzik
Acemi Üye
|
16.10.2015, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
einstein-browser yazmış: Konu yenilenmiştir. Çok yakında yeni konu açılacaktır
Lütfen, sizce nasıl bir tarayıcı olmalı!? Neler bekliyorsunuz cevap verelim Tor Browser Gibi Proxy Ekleyebilirsin Proxy Aktif Etme Tuşu Kapatma Tuşu Olabilir Bilgin Vardır Eminim Ama Proxy Yardımı İstersen Yardım Edebilirim Kardeşim Başarılar Heyecanla Bekliyorum Browseri ______________ |
|
↑
|
|
|
-
itsacoding
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2015, 05:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: :) |
|
|
BrowzMuzik yazmış: einstein-browser yazmış: Konu yenilenmiştir. Çok yakında yeni konu açılacaktır
Lütfen, sizce nasıl bir tarayıcı olmalı!? Neler bekliyorsunuz cevap verelim Tor Browser Gibi Proxy Ekleyebilirsin Proxy Aktif Etme Tuşu Kapatma Tuşu Olabilir Bilgin Vardır Eminim Ama Proxy Yardımı İstersen Yardım Edebilirim Kardeşim Başarılar Heyecanla Bekliyorum Browseri
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
itsacoding
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2015, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: Einstein browser - zarif teknoloji fikirleri |
|
|
konu güncellenmiştir.
En son itsacoding tarafından 06.11.2015 17:16:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
itsacoding
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2015, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
dinibilgiler-islam
Acemi Üye
|
07.11.2015, 07:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İndirme olayında virüs olup olmadığını tespit amacıyla tarayıcının indirilen dosyayı taraması gerekli bence. Bunu hash kodları kullanarak yapmak hem kolaylık hem de güvenlik sağlayacaktır. Bunu ekleyebilirsin. Bu işinde başarılar. (Online olurum genelde. Yardıma ihtiyacım olursa yanındayım her zaman.)
En son dinibilgiler-islam tarafından 07.11.2015 07:16:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
itsacoding
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.11.2015, 10:06 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
dinibilgiler-islam yazmış: İndirme olayında virüs olup olmadığını tespit amacıyla tarayıcının indirilen dosyayı taraması gerekli bence. Bunu hash kodları kullanarak yapmak hem kolaylık hem de güvenlik sağlayacaktır. Bunu ekleyebilirsin. Bu işinde başarılar. (Online olurum genelde. Yardıma ihtiyacım olursa yanındayım her zaman.)
Teşekkür ederim |
|
↑
|
|
|
|