Yazar |
Mesaj |
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
27.08.2007, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haydi Arkadaşlar Sitenizi burda tanıtın.. Sitemize de uğramayı unutmayınnn.www.turk-genclik.tr.gg ______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
yeniturkdownload
Acemi Üye
|
27.08.2007, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: YENİTURKDOWNLOAD |
|
|
WWW.YENİTURKDOWNLOAD.TR.GG SİTESİNDE BİLGİSAYAR İLE İLGİLİ NE ARARSANIZ BURADA |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
27.08.2007, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
İYİ BİR SİTEN VAR.
En son cunobag tarafından 21.06.2008 15:48:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
miracles1905
Acemi Üye
|
27.08.2007, 22:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
/////turk-genclik.tr.gg///// walla cok gusel olmuş siten ben cok begendım...Umarım benımkını de zıyaret edersınız...Can sıkıntısıyla başladı ama sonra cok sardı bu olay benı,biraz dandik olabilir ama tavsiyelerinizi bekliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
lapsekili
Aktif Üye
|
27.08.2007, 22:40 (UTC) Mesaj konusu: bi bakın |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
28.08.2007, 07:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miracles1905 yazmış: /////turk-genclik.tr.gg///// walla cok gusel olmuş siten ben cok begendım...Umarım benımkını de zıyaret edersınız...Can sıkıntısıyla başladı ama sonra cok sardı bu olay benı,biraz dandik olabilir ama tavsiyelerinizi bekliyorum...
Yorumun için saol kardeş..İnan siteni ziyaret ettim.Çok da güzel olmuş başarılarının devamını dilerim... Sitemizze her zaman bekleriz www.turk-genclik.tr.gg______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
28.08.2007, 07:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
miracles1905 yazmış: /////turk-genclik.tr.gg///// walla cok gusel olmuş siten ben cok begendım...Umarım benımkını de zıyaret edersınız...Can sıkıntısıyla başladı ama sonra cok sardı bu olay benı,biraz dandik olabilir ama tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ve arkadaşım sitende pek öle eksiklik yok ama tek sorun sitende çok az bi düzen mesela sitende aşağıdaki cumhuriyet reklamını sağ tarafa bi yere koyabilirdin.Bence o reklam sağ ve sol taraflara koymak için üretilmiş.Sayfanın altına koymak biraz kötü olmuş.Başka tavsiyem yok siten güzel başarılarr.Ayrıca arkadaşlar tavsiyelerimi yalnış anlamayın.Daha önce de dediğim gibi bu başlığın amacı eksikleri yorumlarımızda bulundurmak ve bu yorumdaki eksikleri tamamlamak...Sitemize herkesi bekleriz www.turk-genclik.tr.gg______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
28.08.2007, 08:18 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
En son cunobag tarafından 21.06.2008 16:17:06 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
miracles1905
Acemi Üye
|
28.08.2007, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tavsiye ve yorumlarınız için saolun mutlaka dikkate alıcam tekrar cok saolun... |
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
virues
Acemi Üye
|
28.08.2007, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
söze gerek yok:
www.virues.tr.gg
(link ve banner değişimi yapılır) |
|
↑
|
|
|
-
gruphepsi-4
Acemi Üye
|
28.08.2007, 10:01 (UTC) Mesaj konusu: Arkadaşlar sitemi ziyaret edebilirsiniz... |
|
|
arkadaşlar sitemi ziyaret edebilirsiniz.. |
|
↑
|
|
|
-
mekan1907
Acemi Üye
|
28.08.2007, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İŞTE SIRA DIŞI BI SITE OLAY OLAYGİRİN SİZDE GORUN BİR ÇOK HTLM KODU BIRÇOK MÜZİK BİR ÇOK CSS VE JAVA KODLARI GELIN HALA NE DURUYORSUNUZ AYRICA FORUMU BİLE VAR FORUMA ÜYE OL KAZANAN SEN OL!!!!!!!! NE DURUYON HALA ŞİTTT HADİ SENE
WWW.MEKAN1907.TR.GG |
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
|
↑