Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.04.2009, 21:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteye giriş için tıkla butonu hakkında

Arkadaşlar kodu ekliyorum ama

'' Siteye Giriş İçin Tıkla '' Butonu kalkmıyor ,

İlk önce '' KaynaK '' butonuna tıklayıp kodu yapışdırıyor ardından kaydediyorum , daha öncelerde oluyordu ama bu sefer olmadı nedenini anlayamadım ?


Kod:
<style type="text/css">
<!--
td.nav {visibility:hidden;}
--> </style>
Mesaj24.04.2009, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu: slm

introyu veya flash introyu aktive etmişşindir
onu pasf et düzelir
______________
BenimSitem1993 => Forum imza boyutunuz 468x60 ebatlarından büyük ve 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir.
Mesaj24.04.2009, 21:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Flash intro aktiv değil . !

AKTİF OLAN EKSTRALAR. !

İletişim formu:

İntro:

Sayaç:

Top liste:

Ziyaretçi defteri:
Mesaj24.04.2009, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Farklı browserle deneyin.
Mesaj24.04.2009, 21:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Farklı browserle deneyin.


ya arkadaşım ne alakası var lütfen bilip bilmeden konulara cevap vermeyelim , son günlerde böyle kişiler çok türedi.

Mozilla firefox ile denendi

İnternet Explorer ile denendi

İnternet Explorer 9 ile denendi .

SONUÇ : olmadı. Wink
Mesaj24.04.2009, 22:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

freetasarimlar yazmış:
net-tr yazmış:
Farklı browserle deneyin.


ya arkadaşım ne alakası var lütfen bilip bilmeden konulara cevap vermeyelim , son günlerde böyle kişiler çok türedi.

Mozilla firefox ile denendi

İnternet Explorer ile denendi

İnternet Explorer 9 ile denendi .

SONUÇ : olmadı. Wink


Yardım etmeye çalışıyorum, bilip bilmedenmı oluyor ? Birşeyi yapamıyorsan her yolu deniyeceksin. Böyle şeylerin başı Browser'lerden geçer.
Neyse
Mesaj25.04.2009, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yardım edicek yokmu?
Mesaj25.04.2009, 09:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

eklediğiniz bazı kodlar bunu sengelliyor olabilir...
______________
Mesaj25.04.2009, 09:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalyavuz yazmış:
eklediğiniz bazı kodlar bunu sengelliyor olabilir...


mesela negibi kodlar bi fikrin warmı ?
Mesaj25.04.2009, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence bütün kodları sil veya ayır teker teker ekle. dene yani...
______________
Mesaj25.04.2009, 10:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanalyavuz yazmış:
bence bütün kodları sil veya ayır teker teker ekle. dene yani...


Hmm , kodlardan olmadığını anladım çünkü , yeni açılan bir sitede aynı sorun yaşanıyor , hiç kodu olmayan bir sitedede. Wink
______________
Mesaj25.04.2009, 10:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

o zaman yapacak bir şey yok (nothing to do)

bu arada forum imzan çok büyük. biraz küçült... Wink

______________
Mesaj28.04.2009, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADASIM SITENDEKI HERSEYI SIL SITEYI SIFIR YAP ONDAN SOBRA TEKARA DEBE AMA KODLARINI BIR YERE KATDET TABI KI
Mesaj28.04.2009, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

kayasgenclik yazmış:
ARKADASIM SITENDEKI HERSEYI SIL SITEYI SIFIR YAP ONDAN SOBRA TEKARA DEBE AMA KODLARINI BIR YERE KATDET TABI KI

Sen Neyden Bahsediyosun Smile
Mesaj28.04.2009, 18:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
            input {visibility:hidden;}
            </style>



birde bunu deneyin bizzat kendi sitemde kullanıorum şuanda intro aktif değil genelde tasarım yaparken aktif ediorum Wink
______________

Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu