Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj04.05.2009, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu: YARDIM...

S.a arkadaşlar benim bir sorunum var css tasarım yaptım fakat ben linklerin üstüne mausla geldiğimde link renkli yansın yada kırmızı yansın bu dediğim şeyin kodu varmı varsa yardımcı olurmusunuz...
Mesaj04.05.2009, 14:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
  <script type="text/javascript" src="http://site.mynet.com/webmaster_sir/HAZIR_DOSYALAR/gokkusagi.js"></script>


bunu bir dene ayrıca biraz araştırmacı olun forumda paylaşıldı!
Mesaj04.05.2009, 14:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Nasıl kullanılıyor onuda yazabilirmisin...
Mesaj04.05.2009, 15:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Denedim kardeş olmadı...
Mesaj04.05.2009, 15:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<!--www.mini-mekan.tr.gg link efekti-->
<script>
var rate = 20;  // Increase amount(The degree of the transmutation)
if (document.getElementById)
window.onerror=new Function("return true")
var objActive;  // The object which event occured in
var act = 0;    // Flag during the action
var elmH = 0;   // Hue
var elmS = 128; // Saturation
var elmV = 255; // Value
var clrOrg;     // A color before the change
var TimerID;    // Timer ID
if (document.all) {
document.onmouseover = doRainbowAnchor;
document.onmouseout = stopRainbowAnchor;
}
else if (document.getElementById) {
document.captureEvents(Event.MOUSEOVER | Event.MOUSEOUT);
document.onmouseover = Mozilla_doRainbowAnchor;
document.onmouseout = Mozilla_stopRainbowAnchor;
}
function doRainbow(obj)
{
if (act == 0) {
act = 1;
if (obj)
objActive = obj;
else
objActive = event.srcElement;
clrOrg = objActive.style.color;
TimerID = setInterval("ChangeColor()",100);
}
}
function stopRainbow()
{
if (act) {
objActive.style.color = clrOrg;
clearInterval(TimerID);
act = 0;
}
}
function doRainbowAnchor()
{
if (act == 0) {
var obj = event.srcElement;
while (obj.tagName != 'A' && obj.tagName != 'BODY') {
obj = obj.parentElement;
if (obj.tagName == 'A' || obj.tagName == 'BODY')
break;
}
if (obj.tagName == 'A' && obj.href != '') {
objActive = obj;
act = 1;
clrOrg = objActive.style.color;
TimerID = setInterval("ChangeColor()",100);
}
}
}
function stopRainbowAnchor()
{
if (act) {
if (objActive.tagName == 'A') {
objActive.style.color = clrOrg;
clearInterval(TimerID);
act = 0;
}
}
}
function Mozilla_doRainbowAnchor(e)
{
if (act == 0) {
obj = e.target;
while (obj.nodeName != 'A' && obj.nodeName != 'BODY') {
obj = obj.parentNode;
if (obj.nodeName == 'A' || obj.nodeName == 'BODY')
break;
}
if (obj.nodeName == 'A' && obj.href != '') {
objActive = obj;
act = 1;
clrOrg = obj.style.color;
TimerID = setInterval("ChangeColor()",100);
}
}
}
function Mozilla_stopRainbowAnchor(e)
{
if (act) {
if (objActive.nodeName == 'A') {
objActive.style.color = clrOrg;
clearInterval(TimerID);
act = 0;
}
}
}
function ChangeColor()
{
objActive.style.color = makeColor();
}
function makeColor()
{
// Don't you think Color Gamut to look like Rainbow?
// HSVtoRGB
if (elmS == 0) {
elmR = elmV;    elmG = elmV;    elmB = elmV;
}
else {
t1 = elmV;
t2 = (255 - elmS) * elmV / 255;
t3 = elmH % 60;
t3 = (t1 - t2) * t3 / 60;
if (elmH < 60) {
elmR = t1;  elmB = t2;  elmG = t2 + t3;
}
else if (elmH < 120) {
elmG = t1;  elmB = t2;  elmR = t1 - t3;
}
else if (elmH < 180) {
elmG = t1;  elmR = t2;  elmB = t2 + t3;
}
else if (elmH < 240) {
elmB = t1;  elmR = t2;  elmG = t1 - t3;
}
else if (elmH < 300) {
elmB = t1;  elmG = t2;  elmR = t2 + t3;
}
else if (elmH < 360) {
elmR = t1;  elmG = t2;  elmB = t1 - t3;
}
else {
elmR = 0;   elmG = 0;   elmB = 0;
}
}
elmR = Math.floor(elmR).toString(16);
elmG = Math.floor(elmG).toString(16);
elmB = Math.floor(elmB).toString(16);
if (elmR.length == 1)    elmR = "0" + elmR;
if (elmG.length == 1)    elmG = "0" + elmG;
if (elmB.length == 1)    elmB = "0" + elmB;
elmH = elmH + rate;
if (elmH >= 360)
elmH = 0;
return '#' + elmR + elmG + elmB;
}
</script>
<!--www.mini-mekan.tr.gg link efekti-->
 




o kod bunun kısaltılmısı olraka verılmıs forumda olmuyorsa bunu dene bu oluyor ben denedım
Mesaj04.05.2009, 15:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Olmuyor kardeş... Sad
Mesaj04.05.2009, 15:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

oluyor bunu içeriğin altındaki koda koyabılırsın ben denedım!
Mesaj04.05.2009, 15:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

acaba linklerin altında çizgi vardı çizgi kaldırma kodu koydum ondanmı calısmıor bu renklendirme kodu
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu